KAKVA JE OVO DIPLOMA VELJKA RAŽNATOVIĆA?! Jedan detalj izazvao HAOS, FALŠ ili smo svi NEPISMENI?! (FOTO)
Foto: Printscreen

tviter se usijao

KAKVA JE OVO DIPLOMA VELJKA RAŽNATOVIĆA?! Jedan detalj izazvao HAOS, FALŠ ili smo svi NEPISMENI?! (FOTO)

Često na meti su deca Cece Ražnatović, a mnoge zanima obrazovanje njenog sina, Veljka.

Objavljeno: 14:05h

Za većinu poznatih ličnosti iz sveta muzike javnost zna kako izgledaju njihova deca, premda zato što su ih roditelji neretko javno eksponirali i u detinjstvu, a većina od njih su sad i sami deo javne scene.

Često se mogu čuti priče o njima, gde izlaze, s kim se druže, zabavljaju, gde putuju ili koje škole pohađaju. Bez obzira na to što je nekima jedino zanimanje „deca poznatih roditelja“, oni su popularni, ponekad čak i više od svojih očeva i majki.

Veljko Ražnatović
foto: Emilija Jovanović

Često na meti su deca Cece Ražnatović, a mnoge zanima obrazovanje njenog sina, Veljka.

On je završio školu u Banjaluci, a diploma je stigla baš dok čekao svoje prvo dete, sina, sa suprugom Bogdanom.

Takođe, može da se vidi da je za tri godine studiranja imao ukupno 180 ECTS bodova, na šta je njegova majka Ceca Ražnatović sigurno ponosna.

Takođe, vidi se i podatak da je Veljko završio studijski program Poslovna ekonomija. Diplomirao je 4. decembra 2019. godine, a 10. februara je dobio diplomu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Ipak, sve to nije bitno kada tviteraši počnu da traže "dlaku u jajetu", pa im je sve falš, ništa ne valja i sve je "nepismeno", samo oni znaju sve, zar ne?

Naime, nakon što se Veljko svojevremeno pohvalio diplomom, tviteraši su krenuli u akciju pa su tako došli do zaključka da je diploma ipak kupljena jer zamislite ne piše "U Banjaluci", već "U Banjoj Luci"!

Ok, sada kad smo shvatili da je izraz tačan, možemo da pređemo na sledeći problem a to je, zašto piše "primijenjene pravne nauke", sa duhovitim komentarom da je greškom dodato još jedno "i"...Naravno da nije, naravno da se tako zove fakultet u Banjaluci ili ako ćemo u inat u Banjoj Luci!

Bonus video:

00:11

Anastasija Ražnatović spustila šorts i pokazala trbušnjake

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.