OPLAKAĆETE! EVO KOLIKO SU VISOKE CECA I JELENA KARLEUŠA: Ovo će vas navesti na sumnju, NEMOGUĆE!
Foto: Damir Dervišagić

malo ko je znao

OPLAKAĆETE! EVO KOLIKO SU VISOKE CECA I JELENA KARLEUŠA: Ovo će vas navesti na sumnju, NEMOGUĆE!

Obe pevačice važe za jedne od najlepših i najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni.

Objavljeno:

Kada gledamo poznate dame na televiziji ne može jasno da procenimo njihovu visinu, međutim, naravno da najviše pažnje privlače dve ljute rivalke, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, a mnogi pokušavaju da saznaju koliko su zaista visoke.

I dok se Jeca i Ceca sastaju samo na sudu tokom ročišta, poznato je da obe imaju armiju svojih fanova koji ih prate u stopu, podržavaju i bodre, a one im neretko daju materijala da se međusobno prepiru.

Nedavno je Karleuša javno objavila da je sud odbio Cecinu tužbu protiv nje, te da je Ražnatovićka bila u obavezi da joj plati troškove, međutim, epilog tog slučaja još uvek tačno nije poznat javnosti.

Jelena je tada objavila delove presude u sudskom procesu sa Svetlanom Ražnatović uz tvrdnju da je dobila spor i da Ceca mora da joj plati 109.500 dinara za troškove parničnog postupka.

Obe pevačice važe za jedne od najlepših i najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni, dok se njihov izgled svakodnevno upoređuje i komentariše, a odevne kombinacije su im čak u par navrata bile identične, na osnovu čega se može zaključiti da imaju sličan ukus kada su komadi odeće u pitanju.

Malo ko zna da je Ražnatovićeva visoka 173cm, ali zbog dužine nogu mnogi misle da je viša, dok Karleuša i bez štikli ima 180 cm, a tu joj parira i pevačica Lepa Brena.

Jelena Karleuša i Ceca
foto: Sonja Spasić

Bonus video:

00:09

Karleuša pokazala svima kako zaista izgleda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.