ČOVEK IZ SENKE ČUVA NAJLEPŠU SRPSKU POLITIČARKU? Konačno RAZOTKRIVENA, više ništa ne može da sakrije! (FOTO)
Foto: Instagram

poslala skrivenu poruku

ČOVEK IZ SENKE ČUVA NAJLEPŠU SRPSKU POLITIČARKU? Konačno RAZOTKRIVENA, više ništa ne može da sakrije! (FOTO)

- Verujem u to da mnogo mali broj žena, u svom životu upozna pravog muškarca. - navela je atraktivna političarka.

Objavljeno:

Funkcionerka glavnog odbora i mlada političarka Ana Grozdanović za listi je najlepših dama na našoj domaćoj sceni, ali slovi i za veliku nadu kada je politika u pitanju. Međutim, poznato je da mlada političarka ne eksponira često privatni život javno, ali obzirom da je pre par meseci raskinula dugogodišnju vezu, saznanja da je već duže vreme solo budi znatiželju šta se to trenutno dešava u njenom ljubavnom svetu i da li je previše zahtevna kada je muški odabir u pitanju?

Svi su oduševljeni činjenicom da Grozdanovićeva sama hrabro korača ka putu uspeha, ciljeva i odluka, te da i kao samohrana majka postiže da bude uspešna i kada su poslovni zahvati u pitanju, ali nimalo ne zapostavlja ni svog sina, za koga često napominje da joj je sve u životu.

1 / 7 Foto: Instagram

Atraktivna plavuša je pre par dana zanimljivom i skrivenom porukom izazvala lavinu komentara i polemisanja da je možda poseban muškarac uspeo da zakupi njenu pažnju i ispuni sva njena očekivanja i zahteve.

- Verujem u to da mnogo mali broj žena, u svom životu upozna pravog muškarca. Posle kog mogu samo lutati, i tražiti tog u drugima ili prihvatiti ga takvog kakav je koliko da nam ne odgovara mnogo toga, jer takvi se mogu sresti jednom ili nikada. Muškarac koji uspe ženi izmamiti osmeh samo svojim postojanjem je pravi muškarac. Muškarca možeš da voliš a i da ne budeš sa njim. Da te ispunjava samo njegovo postojanje. Što ga znaš, što si ga srela, što živi u tebi. Bez onih zakletvi, obećanja, prisvajanja.I onog - moj! Samo moj i ničiji više! Moguće je voleti ga i bez svega toga. I radovati se njegovoj slobodi, lepoti i sreći . Čovek iz senke. - zaintrigirala je Grozdanovićeva svojom porukom na društvenim mrežama, a nameće se pitanje, da li nam je ona indirektno otkrila da je njeno srce zauzeo "čovek iz senke"?

Ana Grozdanović
foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.