ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PRE SVIH ESTETSKIH OPERACIJA: Ovo nije ista osoba, DOŽIVEĆE NERVNI SLOM! (FOTO)
Anastasija i Luna, Foto: Marina Lopičić

promenila se

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PRE SVIH ESTETSKIH OPERACIJA: Ovo nije ista osoba, DOŽIVEĆE NERVNI SLOM! (FOTO)

Kada se pogledaju njene stare fotke evidentno je da je pevačica dosta eksperimentisala.

Objavljeno: 13:42h

Anastasija Ražnatović nedavno se našla u žiži interesovanja zbog raskida dugogogdišnje veze, a onda nedugo zatim i ulaženje u novu romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Kako je deo javnog sveta, čini se oduvek, njeno odrastanje, kao i promene fizičkog izgleda kroz godine ispratila je cela nacija.

Kada se pogledaju njene stare fotke evidentno je da je pevačica dosta eksperimentisala sa frizurama i bojom kose, a poznato je i da je "obavila" nekoliko korekcija na svom licu o kojima je javno i govorila.

1 / 4 Foto: Instagram/anastasijaraznatovic

Anastasija nikada nije krila da je operisala nos, kao i da je povećavala usta, a mnogi govore da sada važi i za jednu od lepših devojaka na domaćoj sceni.

"Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno", rekla je pevačica svojevremeno, a u galeriji ispod pogledajte kako je ona nekada izgledala.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu u kojem je okupila brojne poznate face, najveću pažnju privukao je njen novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, a evo i gde su uhvaćeni nakon proslave.

Naime, pevačica i fudbaler su uhvaćeni u jednom prestoničkom restoranu dok ručaju, a vidimo i da je i njegova porodica zajedno sa njima.

Nakon ručka su ustali i prošetali po tržnom centru držeći se za ruke dok su razgledali izloge.

Novopečenom paru je ovo bilo prvo zajedničko pojavljivanje u Srbiji, a pevačica je iznenadila sve kada je na svom Instagramu podelila i fotografiju na kojoj se ljube.

Podsetimo, Nemanja je Anastasiji poklonio umetničku sliku u tehnici ulje na platnu, a na kojoj je naslikana Anastasija u zagrljaju svog oca Željka Ražnatovića. Kuriozitet je što je slika rađena u realnom vremenu, pa je pored Tase i njenog trenutnog izgleda naslikan Arkan sa sedom kosom i ponekom borom viška, onako kako bi danas, 22 godine od smrti, najverovatnije izgledao. Umetnica Dajana Đačić očito je dobro uradila svoj posao jer je njeno umetničko delo dirnulo ne samo Anastasiju, već i njenu majku, a Arkanovu udovicu.

Inače na Anastasijinom rođendanu veliku pažnju, osim Gudelja privukao je i dolazak Anđele Ražnatović, Anastasijine polusestre po pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Očekivano, Anđela nije želela da daje izjave, već je protrčala pored novinskih ekipa kako bi došla do slavljenice i čestitala joj rođendan, a njihov srdačni zagrljaj zabeležila je kamera emisije "Premijera".

- Gde si, sestrice - obradovala se Anastasija čim ju je videla, a Anđela joj se bacila u zagrljaj i uputila čestitke.

- Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava - rekla joj je ona.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Tada se šuškalo i da će se venčati, međutim do svadbe nije došlo - posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku, i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

Iako pojedini Arkanovi naslednici nisu u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović i njenom decom, Anđela Ražnatović je, neposredno posle očeve smrti, stala uz folk-zvezdu i njenu decu, i tako je ostalo do danas. Svojevremeno je priznala da joj je Ceca pomagala kad nije imala, kako je govorila, „'leba da jede“, a ona je to zapamtila i uzvraćala pažnjom i odanošću.

Bonus video:

00:11

Anastasija Ražnatović spustila šorts i pokazala trbušnjake

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.