PEVAČA OTAC UVUKAO U SVET DROGE: Sa 13 godina SPAVAO SA NJEGOVIM DEVOJKAMA, jeziva životna priča, ŠOK DETALJI!
Entoni Kidis, Foto: Printscreen

UŽAS

PEVAČA OTAC UVUKAO U SVET DROGE: Sa 13 godina SPAVAO SA NJEGOVIM DEVOJKAMA, jeziva životna priča, ŠOK DETALJI!

Godinama se borio sa zavisnošću

Objavljeno: 08:22h

Entoni Kidis, frontmen čuvenog benda “Red Hot Čili Pepers” poznat je po burnom životu koji je vodio. U svojoj autobiografiji “Žive rane” otkrio je niz detalja iz svog privatnog života koji su više nego šokantni.

Jedna od najskandaloznijih stvari jeste činjenica da je nevinost izgubio sa samo 12 godina i to sa devojkom svog oca, Blekija.

Pevač je odrastao u Mičigenu sa majkom, ali je često posećivao oca u Los Anđelesu gde je došao u dodir sa opijatima i ženama. Ugledajući se na svog oca, Entoni je vrlo rano ušao u svet droge i lakih žena, što će postati njegova svakodnevnica narednih nekoliko decenija.

Kidis se sa jedanaest godina preselio u LA da bi živeo sa ocem, Blekijem, koji je bio poznati snabdevač holivudske elite pilulama, marihuanom, kokainom…

Pre trinaeste godine Entoni je već delio sa ocem devojke i drogu tokom ponoćnih bahanalija u kojima su učestvovali i Kejt Mun, Džimi Pejdž i Alis Kuper. Nakon kratke dečačke glumačke karijere, Kidis se ispisao sa fakulteta i svom snagom bacio u mondenski život andergraund muzike.

O svom ocu Kidis je jednom prilikom rekao sledeće reči:

– Bila su to druga vremena. Moj otac je bio buntovnik koji se svojim načinom života bunio protiv konzervativnog vaspitanja svog oca koji ga je i seksualno zlostavljao. Istina je da su to bile lude 60-te i da je moj otac u tom buntovništvu otišao malo predaleko. Ali uprkos svemu, bili smo najbolji prijatelji, puno bliži nego neki drugi očevi koji su nakon dolaska sa posla tamanili martini, čitali novine i ignorisali svoju decu. Danas kad sam i sam otac nikada ne bih ponovio njegove greške jer su me one učinile emotivno nestabilnim. Ono što je moj otac radio nije bilo iz zlobe i sebičnosti, zbog toga ja nemam šta da mu oprostim- objasnio je Kidis.

1 / 2 Foto: Printscreen

Kidis je pre nekoliko godina priznao da se boji da će zauvek ostati ženskaroš poput svog oca. Njegova bivša devojka sa kojom je dobio sina Everlija poručila mu je kada je odlučio da je napusti:

– Nadam se da ćeš jednog dana pronaći ono što tražiš.

Pre deset godina verovao sam da ću uspeti da pronađem ženu sa kojom ću imati dugu vezu, sad polako počinjem da sumnjam u to. Možda sam previše sin svog oca koji se nikad nije skrasio sa jednom ženom. Ali, nema veze jer kada pogledam svog sina shvatam koliko sam ludo zaljubljen u njega i koliko je on zaljubljen u mene. Ako i ne nađem pravu ženu, nije važno, jer već imam najveću ljubav svog života. Još uvek nisam u potpunosti pobedio svoju sebičnost- zaključio je Entoni.

Bonus video:

00:11

Espreso čestitke: Maja Marijana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.