JOVANA JEREMIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA ZBOG GORANA VESIĆA: Sve se dogodilo UŽIVO U EMISIJI, ŠOK!
Foto: RTV Pink printscreen

EMOCIJE

JOVANA JEREMIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA ZBOG GORANA VESIĆA: Sve se dogodilo UŽIVO U EMISIJI, ŠOK!

Niko se nije nadao ovome

Objavljeno: 21:29h

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je ovog jutra bivšeg zamenika gradonačelnika Beograda, Gorana Vesića, pa se zbog govora o njemu i sama rasplakala.

Jovana Jeremić
foto: RTV Pink printscreen

Naime, kako Vesić neće biti deo buduće Gradske uprave, voditeljka ga je ugostila u svojoj emisiji i tokom gostovanja se zbog emotivnog govora rasplakala.

- Svakako ćeš ostati upamćen kao neko ko je ovaj Beograd stvarno podigao na noge i izgradio ga, kolikog god je to mogao u datom momentu. I to je zaista, mogu ljudi različito da misle, oni koji te ne poznaju, a oni koji te poznaju za tebe mogu samo da kažu da si strašno vredan čocek i uvek pristupačan - rekla je Jovana.

Voditeljka je iskoristila priliku da se javno zahvali Goranu i otkrila da je zbog svega jako emotivna.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

- Želim da to kažem javno i nemam problem da to izgovorim, Goran je uvek bio tu, u svakom momentu, toliko nam je pomogao za rubriku "Reši problem". Nadam se i kada novi gradonačelnik bude došao, da će ta sardnja biti nastavljena kao što smo imali s tobom. Jer, s tobom nikada nismo imali nijedno čekanjee, nijedan problem i uvek si izlazio svemu u susret i javno ti se zahvaljujem. Ja sam sad emotivna, ne znam šta mi je. Nije mi dobro - rekla je Jovana i rečenicu završila u suzama.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.