NEBO I ZEMLJA! Danas naša PEVAČICA izgleda SKROZ DRUGAČIJE: Kuma je velikoj ZVEZDI, znate ko je na fotki?!
Foto: Printskrin Instagram / foto.nostalgija

hit FOTKA

NEBO I ZEMLJA! Danas naša PEVAČICA izgleda SKROZ DRUGAČIJE: Kuma je velikoj ZVEZDI, znate ko je na fotki?!

Dosta se promenila!

Objavljeno:

Ona je srpska pop i turbo folk pevačica. Rođena je 18. decembra 1974. godine u Nišu i veoma je popularna.

Za nju su svi čuli i svi znaju makar neki njen hit. Ipak, bez obzira što je zvezda sa stažom i njoj se desi momenat kada je kamera ili objektiv aparata uhvati, a da ona nije spremna za to.

Njeni roditelji su Zorka i Svetomir, a ima i mlađeg brata Vladicu. U rodnom gradu je pohađala osnovnu školu „Maršal Tito“ i srednju muzičku školu „Dr Vojislav Vučković“. Muzičku akademiju je završila u Prištini i, uprkos protivljenju roditelja, započela je pevačku karijeru.

viki miljković
foto: Print Screen Youtube

Popularna pevačica i jedna od članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", od početka svoje karijere dosta se promenila.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija snimljena davne 1997. godine na kojoj Viki pozira sa svojim suprugom Tašketom, a na kojoj izgleda mnogo drugačije nego sada.

Pored jedinstvenog stajlinga i energičnog nastupa viki je poznata i po tome da je uvek našminkana i doterana.

Viki ne krije da je imala intervencije na svom licu, a sada možemo id a vidimo da sve što je uradila na sebi je uradila kako treba!

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, 1994. godine Viki je počela da se zabavlja sa muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom. U početku, njen otac im je branio da budu u vezi. 31. maja 2007. godine su se venčali u crkvi Vasilija Ostroškog u Beogradu. Vikine kume su bile pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević. Veselju je prisustvovalo oko sto zvanica, a ono je nastavljeno na brodu „Sirona“.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.