SA OVOM DEVOJKOM JE BIO BOSILJČIĆ TOKOM KRIZE SA JELENOM TOMAŠEVIĆ: Tajna ROMANSA isplivala na videlo!
Foto: Damir Dervišagić

OPA BATO!

SA OVOM DEVOJKOM JE BIO BOSILJČIĆ TOKOM KRIZE SA JELENOM TOMAŠEVIĆ: Tajna ROMANSA isplivala na videlo!

Mlada balerina rodom iz Pančeva

Objavljeno: 10:09h

Deceniju već traje skladan brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević. Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, pukla pod pritiskom.

Ivan Bosiljčić tada nije bio sam.

Kada su se rastali Jelena je silno patila, a kako je svojevremeno govorila za medije, u to vreme Sergej Ćetković ponudio joj je pesmu "Da mi je da mi se vrati", koju ona, skrhana emocijama tada nije mogla da otpeva.

Jelena Tomašević
foto: Aleksandar Jovanović Cvele

Ivan je sa druge strane, Jelenu pokušao da preboli na drugi način. Kako se tada šuškalo, baš u vreme velike emotivne krize sa Jelenom, Ivan Bosiljčić otpočeo je romansu sa Lidijom Novaković, mladom balerinom, koju je upoznao u "Pozorištu na Terazijama", dok su zajedno radili na predstavi "Cigani lete u nebo".

1 / 7 Foto: instagram/ivanbosiljcicofficial

Mlada balerina rodom iz Pančeva, koja još uvek igra u "Pozorištu na Terazijama" posle samo nekoliko meseci tajne romanse postala je bivša devojka Ivana Bosiljčića.

Glumac koji je shvatio da ljubav prema Jeleni ne jenjava dao je sve od sebe da je osvoji. Usledilo je tajno pomirenje sa Jelenom, romantična veridba u Parizu, a zatim su se 2011. jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Od tada, odnos krunisan ćerkom Ninom nije više prolazio kroz krize, a njih dvoje postali su jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.,

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.