SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO SA ANICOM MILENKOVIĆ: Pevačica se ne stidi svog posla, želeli su je i u PROSTITUCIJI
Foto: Printscreen

šok

SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO SA ANICOM MILENKOVIĆ: Pevačica se ne stidi svog posla, želeli su je i u PROSTITUCIJI

Pevačica je na drugom kontinentu rodila dvoje dece, rastala se sa partnerom, a bilo je i prerioda kada se borila za egzistenciju.

Objavljeno:
  • 10

Pevačica Anica Milenković bila je velika zvezda devedesetih, a na vrhuncu slave 2007. godine napustila je Srbiju i više se nikada nije vratila.

Anica Milenković tada je otišla na turneju po Americi i ostala tamo. Već više od 15 godina žini na Floridi, bavi se pevanjem, ali i drugim dodatnim poslovima.

Pevačica je na drugom kontinentu rodila dvoje dece, rastala se sa partnerom, a bilo je i prerioda kada se borila za egzistenciju. Dobijala je razne ponude za posao, pa čak i da se bavi prostitucijom, ali je ona ostala dosledna sebi zasukala rukave i pošteno zaradila za hleb.

1 / 4 Foto: Printscreen

Tokom pandemije korona virusa, u svojoj ispovesti za domaće medije, otkrila je da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decu.

"Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema", rekla je pevačica.

"Pošto sam u Floridi, ovde dosta ljudi ima kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila za to da sređujem i čistim tuđe stanove, kuće. Održavala sam banke, tamo bila supervizor. Hvala bogu, odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima".

Anica Milenkovic
foto: Printscreen

Ona je rekla da nije lako brinuti o starijima, ali da se ona nijednog posla ne stidi jer joj treba novac zbog dece.

"Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu", rekla je pevačica i dodala:

1 / 3 Foto: Prinscreen

"Ne stidim se ovoga što sada radim, a nema ni potrebe. Mogu da preživim i stvaram, moja deca imaju sve što im je potrebno. Nikada mi niko ništa nije dao, sve sam sebi plaćala sama. Svi misle da je kod pevača sve samo sjaj i glamur, da je sve markirano. Mnogi nas tako gledaju. Ima pevača koji tako žive. Mene ne impresionira novac, vile, skup nakit, brendirana garderoba. Ja sam nosila skupe krpice, imala skupu šminku, mene to više ne ispunjava. Rad sa starima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima malo potrebno da budu srećni. Stisak ruke, da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla sreću. Nemam ni blizu onoga što sam imala, ali sam sada srećnija", ispričala je Anica u ispovesti nedavno.

Anica je i sknula dosta kilograma!

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina
09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media