RASKRINKANA UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pokušala da OBMANI JAVNOST, ne može ništa više da sakrije!
Foto: Beta/Saša Đorđević

krili su vezu

RASKRINKANA UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pokušala da OBMANI JAVNOST, ne može ništa više da sakrije!

Milena i Igor Jurić navodno su krili vezu pune dve godine.

Objavljeno: 22:16h

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, obelodanila je juče da je u vezi sa Igorom Jurićem, i tom prilikom ostavila javnost bez teksta.

Milena je u prethodnom periodu na društvenim mrežama isticala da je zaljubljena, ali nije želela da otkrije da li je i s kim u vezi.

Ona je ranije na svom Instagram nalogu objavljivala i upitnike gde su pratioci mogli da joj postave pitanja,a jedno od najčešćih je bilo da li je zaljubljena. Ona je odgovarala potvrdno, ali nikada, sve do juče, nije želela da otkrije identitet partnera.

Milena i Igor Jurić navodno su krili vezu pune dve godine. Ona je sinoć na Instagramu, pored zajedničke fotografije, kratko i jasno napisala: „Ljubav“.

Inače, Milena je pre dve godine objavila i prvu fotografiju s Jurićem, ali tada niko nije slutio da su u ljubavnoj vezi.

Te 2020. godine nije pokazivala emocije u smislu ljubavi, ali da joj je i tada mnogo značio pokazuje poruka koju je ostavila pored fotografije.

– Podrška – napisala je ona u opisu fotke na kojoj poziraju zajedno.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.