OVO JE PRVA ŽENA OLIVERA IVANOVIĆA! Noćna mora je Mileni Popović, NESTALA NAKON NJEGOVOG UBISTVA! (FOTO)
Foto: Beta/Saša Đorđević

evo kako izgleda

OVO JE PRVA ŽENA OLIVERA IVANOVIĆA! Noćna mora je Mileni Popović, NESTALA NAKON NJEGOVOG UBISTVA! (FOTO)

- Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera.

Objavljeno:

Marina Ivanović, prva je supruga ubijenog Olivera Ivanovića, a o njoj se malo toga zna u javnosti, dok njen lik se može videti samo na obeležavanju godišnjice od ubistva.

Marina retko daje bilo kakve izjave za medije, a nove informacije o njenom sadašnjem životu gotovo da nisu dostupne. Sa pokojnim Ivanovićem ima tri sina, koji su sada odrasli ljudi, međutim, ni oni nisu javno eksponirani.

- Oliver i ja smo najčešće razgovarali o našoj deci i svakodnevnom životu. Nikada mi nije pričao o tome ko mu preti, jer se trudio na sve načine da porodicu zaštiti od toga. - rekla je pre par godina Marina za domaće medije.

- Postala sam deo porodice Ivanović davne ’82. godine, kada sam se udala za Olivera. U braku smo dobili tri sina, koji su sada odrasli ljudi. Kada sam pre 38 godina postala deo porodice Ivanović, bila sam zadivljena slogom koja vlada među njima i kako je nemoguće okrenuti jedne protiv drugih. I sama potičem iz porodice u kojoj se neguje duh zajedništva, poštenja i odanosti, pa smo tako i Oliver i ja vaspitavali našu decu. Verujte, tako je i dan danas, ta sloga među braćom i sestrama u porodici Ivanović je neverovatna, svi dišu kao jedno. Stav porodice Ivanović je da se nikada ne komentarišu izjave Milene Popović. - izjavila je svojevremeno Marina.

Podsećanja radi, porodični dom Marine Ivanović, u kojem žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić, kamenovan je 2018. godine, ali na svu sreću niko nije povređen.

Marina Ivanović
foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.