ŽELI ŠTO PRE KRAJ! Ceca brutalno razotkrila kolege iz ŽIRIJA, TENZIJA JE PREVELIKA: Ona je NADRLJALA!
Foto: Damir Dervišagić

ovo niste videli

ŽELI ŠTO PRE KRAJ! Ceca brutalno razotkrila kolege iz ŽIRIJA, TENZIJA JE PREVELIKA: Ona je NADRLJALA!

Moli se da se sve što pre završi!

Objavljeno:

Bliži se finale "Zvezda Granda" i tenzija raste, kako među kandidatima, tako i među članovima žirija i upravo o toj temi sada je progovorila i Svetlana Ceca Ražnatović kojoj je ovo prva sezona.

Kako ističe, Ceca zbog tenzije koju poslednjih nedelja oseća na snimanju, želi da se što pre završi takmičenje.

- Zbog te tenzije i predanosti kandidatima molim Boga da se što pre završi. Ne mogu više taj pritisak da podnesem i da me nerviraju članovi žirija. Šalu na stranu, problem je što se emotivno vežeš za kandidate i koliko gledam profesionalno, toliko više gledam emotivno - istakla je pevačica za Grand Online.

Jedna od koleginica sa kojom je Svetlana umela žestoko da zarati oko kandidata je Marija Šerifović te je otkrila u kakvom su odnosu pred sam kraj takmičenja.

- Mi se volimo, pazimo, mazimo i čuvamo. Posvađamo se radi balansa u atmosferi (smeh). Šalim se malo, nas dve se poznajemo dugi niz godina i uvek smo se volele i poštovale. To je jedno lepo prijateljstvo i preko njene mame i nje same kada je izgradila svoje ime. Ono što se dešava za žirijskim stolom, ostaje samo tu - tvrdi Ceca.

1 / 13 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Iako je već decenijama na estradnoj sceni, ne krjie da su "Zvezde Granda" za nju jedno veliko iskustvo koje je naučilo mnogo čemu.

- Ja sam nadrljala jer sam imala najviše kandidata jer sam bila nova, ali drugačije ćemo se prestrojiti svi za sledeću sezonu. Mada ću svakako za sledeću sezonu imati više iskustva - zaključila je Svetlana.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.