NAJSMEŠNIJI VIC O ANI NIKOLIĆ IKADA: "Dolazi kod doktora i kaže..."
Foto: Damir Dervišagić

hit

NAJSMEŠNIJI VIC O ANI NIKOLIĆ IKADA: "Dolazi kod doktora i kaže..."

Milica nije krila razočarenje i bes koji oseća prema koleginici, dok Anu ne potresaju priče, te ne želi uopšte da se bavi ovim slučajem

Objavljeno:

Danima je glavna tema u javnosti skandal koji je izbio između Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme ''Provereno''.

Milica nije krila razočarenje i bes koji oseća prema koleginici, dok Anu ne potresaju priče, te ne želi uopšte da se bavi ovim slučajem.

"Ipak, to ima veze sa Anom jer žena tu demo verziju kači na mrežama, najavljuje nastupe sa tom pesmom, kreće nastup sa tom pesmom... Dejan Kostić i Braja su mi prodali tu pesmu, imam ugovor, pesma je moja, zavedena je pesma kao moja. Ne bi bio problem da peva u originalu, kakva je i hit, kakvu sam je ja napravila hitom, zajedno sa autorima. Sad se setila da je ona pevala i sada je promoviše kao svoju, zbunjuje publiku.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Ani bih rekla u ovom momentu. Sram je bilo svog imena, karijere. Ja sam kao devojčica i do pre dve nedelje volela i poštovala lik Ane Nikolić, volela njene pesme. Kao klinka zamišljala sam sebe da jednog dana budem kao ona. Od nje je otišao demo snimak. Po tviteru sam videla da izgovara: "Da krenemo sa mojom novom pesmom, kojoj fali druga strofa da je napišem". To je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će me pozvati, onako kolegijalno... Ja bih otišla i kupila bih joj neku drugu pesmu, rekla bih joj: "Ana, izvini, ako možeš oprosti mi, nije u redu".

Ono što takođe želim da podvučem - apsolutno veliko sram vas bilo, svim mojim kolegama koji ćute. Svi znaju koliko je teško doći do pesme, odvojiti novac, zaraditi pošteno novac. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju. Ovo se nije desilo. Prva koja mi se javila je Jelena Karleuša, koja je rekla da za 30 godina karijere nije imala ovaj slučaj", objasnila je Milica u emisiji "Amidži šou".

Pored skandala, na društvenim mrežama isplivao je i vic o Ani Nikolić koji je mnoge nasmejao do suza, a mnoge i naterao da se zapitaju koji problem sa humorom ima osoba koja je pisala vic.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram/ananikolicofficial, printscreen/instagram/senoritamilica, printscreen/tiktok

Dolazi Ana Nikolic kod doktora I kaze:

– Doktore imam problema s Rastom

"Ali ti si dovoljno visoka"

- Ne sa rastom, već sa Rastom.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.