OVA PRELEPA PLAVUŠA JE ĆERKA IVANA IVANOVIĆA: Pojavila se na MATURI u OVOME i napravila POMETNJU, BOMBA! (FOTO)
Ivan, Foto: Printscreen

divno

OVA PRELEPA PLAVUŠA JE ĆERKA IVANA IVANOVIĆA: Pojavila se na MATURI u OVOME i napravila POMETNJU, BOMBA! (FOTO)

Sigurno je tata ponosan!

Objavljeno: 18:47h

Voditelj je drugu ćerku Lolu dobio sa dugogodišnjom partnerkom Anjom Petrović (33), sa kojom je u vezi od 2016. godine.

Ivanović iz prvog braka ima ćerku Stašu, sa kojom je izuzetno blizak, a kako je isticao u intervjuima, zajedno su proputovali svet i jedno drugom su najbolje društvo.

Ivan Ivanović
foto: Instagram printscreen/veceivan

- Staša i ja imamo super odnos oduvek. Neki onako drugarski da, ali zna se da sam joj ja prvi među jednakima, da je ipak moja poslednja, i ja to volim. Forsiramo iskrenost i prijateljstvo kao osnovu - rekao je Ivan.

Inače, mnogi kažu da Staša fizički veoma liči na svog oca, a baš kao i on zavolela je scenu, ali na drugačiji način, kroz ples i balet.

Ćerka Ivana Ivanovića maturirala je kao učenica baletske škole "Lujo Davičo", a na najvažnijem danu svake srednjoškolke Staša je blistala.

Za ovu priliku, devojka pomalo ekstravagantnog stila, odabrala je all black kombinaciju, koju je razbila jedino zelenom torbicom sa cirkonima.

Ponela je oversized sako čiji je rukav bio ukrašen perjem, a što se cipela tiče, odlučila se za velike platforme, koje su se ove sezone vratile na modnu scenu na velika vrata.

Minimalni make up i avangardna frizura učinile su da ćerka Ivana Ivanovića za ovu priliku izgleda aristokratski, dok je njen stajling odisao urbanošću.

Staša je na maturi bila prelepa, nije krila da se sjajno provela, a njen otac na nju i njene uspehe beskrajno je ponosan.

Podsetimo, bivša žena Ivana Ivanovića i mama njegove starije ćerke Staše potpuno se povukla iz javnosti.

Skoro decenija je prošla od kada Zorica Trivić u medijima nosi epitet bivša žena Ivana Ivanovića. Stašina mama, koja je i posle razvoda od supruga bila njegova velika podrška, vratila je devojačko prezime i odlučila da se potpuno povuše.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Kako je Ivan govorio nakon što su njih dvoje na brak stavili tačku, iako razvedeni, imali su idiličan odnos.

- Moja supruga i ja smo se razišli mirno i civilizovano, viđamo se prilično redovno, zajedno vaspitavamo i odgajamo našu ćerku Stašu. Razvodi su po sebi stresni, a mi kao javne ličnosti na sve to imamo i tu nesreću da se svaki naš trenutak odvija pred milionima ljudi. Onda novinari počnu da tu priču razvlače i pišu gomilu stvari koje se nikad nisu desile. Nije bilo ni jedne jedine svađe u kojoj se dizao ton. I dan-danas smo u dobrim odnosima i čujemo se svakog dana preko telefona - otkiro je Ivanović u jednom intervjuu za "Hello!".

Od kada su se razveli bivša Žena Ivana Ivanovića potpuno se povukla iz javnosti, posvetila se svom poslu u banci i svojoj ćerki Staši, koja je okružena ljubavlju oba roditelja i koja je doslovno njihova zajednička kopija.

1 / 4 Foto: facebook/printscreen

Ivan je sreću pronašao pored 12 godina mlađe Anje Petrović, rodom iz Topole. Osim što je lepa i atraktivna, Anja je i fakultetski obrazovana, a zaposlena je u jednoj velikoj državnoj firmi.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.