PROCVETALA POSLE RAZVODA I PROMENILA PREZIME: Evo gde je i šta radi PRVA supruga Ivana Ivanovića!
Foto: Instagram

niste znali!

PROCVETALA POSLE RAZVODA I PROMENILA PREZIME: Evo gde je i šta radi PRVA supruga Ivana Ivanovića!

O njegovoj prvoj ženi javnost godinama ništa ne zna!

Objavljeno: 11:24h

“Smatram da se svako istinski zaljubi samo jednom, pa je tako bilo i u mom slučaju. Tada sam se i oženio. Sve pre Zorice bila je varka jer nisam znao da postoji bolje. Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli,” izjavio je davnih dana Ivan Ivanović, govoreći o svojoj prvoj supruzi Zorici Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

Kada se pojavio u medijima Ivan je bio u srećnom braku, a njegova i Zoricina ljubav važila je za onu “do kraja sveta i veka”. Bez ustručavanja je pričao kako su se nekoliko puta upoznavali, pošto bi ona od jednog do drugog susreta zaboravila da ga je ikada srela. Nekoliko puta ju je i prosio, ne obazirući se na njeno “ne”.

Prva naznaka krize u braku pojavila se 2011. godine, ali je malo ko verovao da će se Zorica i Ivan razvesti. U prvo vreme ni oni nisu razmišljali u tom pravcu.

- Odlučili smo da se odvojimo na neko vreme i malo sredimo misli. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje ste čitali po novinama. Mi smo dvoje ljudi koji su živeli veliku i iskrenu ljubav, a sada pokušavaju da prevaziđu jednu krizu. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni - oglasio se Ivan kada više nije mogao da ignoriše novinske natpise.

Dok je na poslovnom planu nizao ozbiljne uspehe, privatni život je trpeo i razvod je bio neminovan. Iako je Staša izabrala da živi sa ocem, o detetu su oboje nastavili da brinu udruženim snagama.

S obzirom da nije javna ličnost, već radi u jednoj banci, ime Zorice Trivić se poslednjih godina, pogotovo otkako je Ivan zasnovao novu porodicu, sve manje spominje u javnosti. Neko vreme živela je u Milanu, u međuvremenu se nije mnogo promenila, o čemu svedoče i fotografije nastale na porodičnim okupljanjima. A da joj je ćerka najvažnija osoba u životu, pokazuje i zajednička profilna slika.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/veceivan

Podsetimo, kada su 2016. godine pojedini mediji objavili da je Ivan Ivanović u ozbiljnoj emotivnoj vezi, malo ko je mogao i da nasluti da će ta priča potrajati do danas, a još manje je bilo verovatno da će voditelj zasnovati novu porodicu.

Iako se od supruge Zorice Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu, razveo 2012. godine, Ivan je dugo posle toga javno pričao kako bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom, napominjući da je ona bila njegova najveća ljubav. Do pomirenja, ipak, nije došlo. Svako je otišao na svoju stranu i započeo novo životno poglavlje.

Ivan je sreću pronašao pored 12 godina mlađe Anje Petrović, rodom iz Topole. Osim što je lepa i atraktivna, Anja je i fakultetski obrazovana, a zaposlena je u jednoj velikoj državnoj firmi.

S obzirom na to da je voditelj ubrzo po početku romanse upoznao roditelje svoje izabranice, bilo je jasno da ima ozbiljne namere.

1 / 3 Foto: facebook/printscreen

Posle pet godina zabavljanja dobili su ćerku Lolu, koja je „slika i prilika“ poznatog oca.

‒ Neću da kažem da osećam novu energiju, jer mi to zvuči suviše blago, već da sam osetio upliv nove vrste ljubavi u život. Osećam da sve kreće iz početka i da imam obavezu da opet budem dobar, pametan i svrsishodan ‒ priznao je Ivan, koji je prvo dete dobio sa 29 godina, a drugo u 46.

Iako se još nisu venčali, Ivan i Anja žive poput većine bračnih parova: uživaju u ljubavi, gaje dete, putuju, a kad god im obaveze dozvole, odlaze u Rovinj, gde im je druga adresa.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.