TEA TAIROVIĆ PONOVO BESNI NA VODITELJE: Zbog jednog pitanja je napravila SKANDAL, njena FACA vam sve govori!
Foto: Printscreen

kakav šok

TEA TAIROVIĆ PONOVO BESNI NA VODITELJE: Zbog jednog pitanja je napravila SKANDAL, njena FACA vam sve govori!

- Odakle ti smelosti da me to pitaš?

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović svojevremeno se posvađala s voditeljem koji ju je ispitivao o porno snimku, a zatim upitao i "koliko joj muškaraca treba", da bi sada na Internetu osvanuo snimak novog sukoba.

Tea je gostovala u jednoj emisiji gde joj je voditeljka postavljala škakljiva pitanja na koja je Tea mogla, i nije morala da odgovori.

Pevačica je demantovala navode "da je živela u teškim uslovima s majkom" pre nego što se proslavila kao pevačica i "kraljica bakšiša", da bi potom potpuno pobesnela kada joj je voditeljka postavila pitanje "Da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke?".

1 / 6 Foto: Instagram/Printscreen

- Odakle ti smelosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku, pitanje je tako koncipirano da je meni ovo uvreda - rekla je Tea nakon što se povratila od šoka kada je čula pitanje.

Voditeljka je potom objasnila da je postavila to pitanje jer je Tea "jedna od retkih devojaka koja u intervjuima priznaje da se oko svega konsultuje sa majkom" i da se ona sama kaje što nije poslušala svoju majku kada joj je davala savete, nakon čega se intervju nastavio.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.