TREĆA SESTRA MIĆALOVIĆ! SLOBODA I DRAGANA NISU SAME: Upoznajte Mirjanu, NE VOLI MEDIJE i EVO kako izgleda!
Sloboda i Dragana Mićalović, Foto: Dragan Kadić

Geni su čudo

TREĆA SESTRA MIĆALOVIĆ! SLOBODA I DRAGANA NISU SAME: Upoznajte Mirjanu, NE VOLI MEDIJE i EVO kako izgleda!

Za razliku od Slobode i Dragane Mićalović, nastarija Mirjana nije glumica, ali je podjednako lepa kao njene mlađe sestre

Objavljeno: 16:59h

Dok su glumice Sloboda i Dragana Mićalović dobro poznate domaćoj javnosti, njihova starija sestra Mirjana nije deo javnog života Srbije. Međutim, kao i sestre Sloboda i Dragana, i Mirjana je prava lepotica.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Sve tri sestre nasledile su lepotu od majke Milice, koju je Dragana svojevremeno i pokazala na društvenoj mreži.

Milica se za razliku od svog pokojnog supruga Dragana Mićalovića, koji je bio veliko ime u svetu glume, ne bavi javnim poslom, zbog čega je ova fotografija obradovala mnoge.

To je potvrdila i fotografija koju je Sloboda svojevremeno postavila na svom instagram profilu, a na kojem je pozirala sa starijom sestrom.

- Moja šveca - kratko je poručila Mićalovićeva uz fotografiju.

Domaća javnost najpre je upoznala srednju po starosti među sestrama Mićalović.

Popularna Sloboda danas, po mnogima, predstavlja jednu od najcenjenijih i najpopularnijih glumica na ovim prostorima, a pre nešto više od pola decenije, dobro utabanom stazom krenula je da korača i njena mlađa sestra Dragana.

Sloboda Mićalović
foto: Instagram

O Slobodi i Dragani do danas napisano je mnoštvo tekstova, urađeni su brojni intervjui, a kroz najgledanije domaće TV serije one su svoje mesto pronašle i u milionima domova, ali o najstarijoj sve do danas napiše se tek po koja reč, a s obzirom na činjenicu da se ona ne bavi javnim poslom to i ne čudi.

Naravno, reč je o Mirjani Mićalović koja talentom, harizmom i pojavom ni malo ne zaostaje za svojim poznatim sestrama, međutim, čini se da misterioznoj Mirjani inkognito status i te kako prija.

Dok su Sloboda i Dragana glumački talenat nasledile od pokojnog oca Dragana, Mirjana je izabrala nešto drugačiji put, ipak ostavši u sferi umetnosti, budući da je završila akademiju umetnosti. Dragana je svojevremeno istakla da je stil života njihove najstarije sestre dosta 'normaniji' od onog koji vode ona i Sloboda.

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krneula je nekim 'normalnim' putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - otkrila je svojevremeno Dragana.

I zaista, Mirjanin život može se okarakterisati kao svakodnevniji od života sestara glumica. Ipak, sa Slobodom se sigurno odlično razume u jednoj stvari - roditeljstvu. Baš kao i poznata glumica, Mirjana takođe ima dve ćerke i srećno je udata. Upravo devojčice danas najbolje povezuju sve tri sestre, budući da Dragana, koja im za sada 'kvari' prosek sa porodičnim statusom, obožava da pričuva svoje sestričine i da sa njima provodi kvalitetno vreme.

Iako živi van javne sfere, Mirjanu često možemo videti na fotografijama poznatih glumica koje one svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama. Pomenute fotke najbolje pokazuju prvženost i ljubav koje sve tri, uprkos različitim životnim putevima, neguju i danas.

Bonus video:

03:19

STIŽE NOVI MJUZIKL: Dragana Mićalović priznala šta želi na PROFESIONALNOM PLANU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.