"JOŠ UVEK TE VOLIM"! Dragana Mićalović posvetila emotivne reči svojoj ljubavi!
Foto: Instagram

opa

"JOŠ UVEK TE VOLIM"! Dragana Mićalović posvetila emotivne reči svojoj ljubavi!

Dragane Mićalović ponovo zaljubljena

Objavljeno: 07:23h

Dragana Mićalović, rođena sestra Slobode Mićalović, važi za jednu od najlepših domaćih glumica.

Mada je izjavila da nakon prekida poslednje emotivne veze želi mir i predah od ljubavnih zavrzlama, čini se da se glumica Dragana Mićalović po pitanju solo statusa ipak predomislila.

Spekuliše se da je ljubav ponovo zaposela njeno srce i prevladala razum i tvrdoglavost, a sve je na videlo došlo kada je pre par dana na svom "Instagram" profilu objavila emotivne stihove, upućene nekome.

Dragana Mićalović
foto: Nemanja Nikolić

Reči pesme jasno su kako nama tako i glumičinim pratiocima stavile do znanja da je Dragana Mićanović ponovo zaljubljena, a evo šta je poručila.

- Ne govorim ti baš u zadnje vrijeme da te volim i ne gasim ti svjetlo u očima prije spavanja. Ne govorim ti nešto nježno i ne grlim ti dušu ali ovo ti moram reći...previše je gorkog i ljudi su grubi pa ako i ne govorim još uvijek te ono najlepše u meni voli i ljubi - napisala je dramska umentica i ostavila nas, da se kao i svi pitamo da li je ove stihove posvetila novom ili možda pak nekom od bivših momaka.

Sva ova pitanja i potpitanja, nažalost, ostaće na bazi spekulacija, jer je Dragana davno obećala da na temu emotivnih odnosa neće više govoriti. Po mišljenju mnogih u rečima "još uvek" stoji mala naznaka da se ipak radi o bivšoj ljubavi.

1 / 7 Foto: Instagram

Podsetimo, glumica Dragana Mićalović oduvek je privlačila medijsku pažnju ‒ u početku zbog „zvučnog“ prezimena i starije sestre Slobode, da bi s vremenom i sama postala zanimljiva novinarima.

Iako ima trideset godina, Dragana se može pohvaliti brojnim ulogama u gledanim televizijskim serijama, ali i interesantnim dešavanjima na privatnom planu.

Pre tačno deset godina bila je u emotivnoj vezi sa Markom Đokovićem, mlađim bratom najboljeg tenisera sveta, ali veza nije opstala iako su mnogima delovali kao skladan par.

Najveći „kamen spoticanja“ predstavljala je česta razdvojenost: Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane.

Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

‒ Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima ‒ bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

Bonus video:

03:19

STIŽE NOVI MJUZIKL: Dragana Mićalović priznala šta želi na PROFESIONALNOM PLANU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.