KO OD MAJKE ROĐENA! Nata Bekvalac izašla GOLA NA SCENU, preko atributa samo KRISTALI: Sve se OCRTALO! (FOTO)
Foto: ATA images

HIT

KO OD MAJKE ROĐENA! Nata Bekvalac izašla GOLA NA SCENU, preko atributa samo KRISTALI: Sve se OCRTALO! (FOTO)

Zapalila masu na svom nastupu!

Objavljeno: 10:59h

Opšte je poznato da su sestre Nataša i Kristina Bekvalac izuzetno povezane. Panonska barbika je odlučila da brigu o svojoj karijeri prepusti sestrama, pa je tako Kristina već godinama zadužena za njen vizuelni identitet, a sestra od strica Tanja za menadžerski i kreativni deo posla.

Ovako je Kristina govorila o Natašinom stilu.

Nataša Bekvalac, Kristina Bekvalac
foto: Espreso

- Nataša je potpuno van tokova kada je moda u pitanju, ona to uopšte ne doživljava. Njoj garderoba služi da joj bude komotno. Postoje neke stvari koje ona ne voli i koje ja ispoštujem jer je i meni kao profesionalcu stalo da se moj klijent, u ovom slučaju sestra, uvek oseća prijatno i udobno u onome što nosi. Mi jako dugo radimo zajedno i uigran smo tim, tako da nema tu prostora za neke velike greške - bila je surovo iskrena kreatorka za Alo.

Pevačica je na svom sinoćnom nastupu u Beogradu obukla veoma provokativan kostim.

Nataša Bekvalac je pred novinarima pozirala u crnom dugačkom sakou da bi se posle skinula i postpuno promenila stajling.

Za nastup je izabrala providan kombinezon, koji je samo na intimnim delovima imao cirkone, koji su ih prekrivali.

Nataša Bekvalac
foto: ATA images

Jasno je da Nataša ima mnogo samopouzdanja, jer ne može svako da iznese ovakvu odevnu kombinaciju. Ipak, nije uvek bilo tako i pevačica jednom prilikom priznala da ranije nije bila sigurna u sebe, pa tvrdila da i danas ima problema sa tim.

"Imam veoma poljuljano samopouzdanje još od najranije mladosti. Možda ne deluje tako, ali sam kao mlada žena i devojka bila jako, jako nesigurna. Pa i dan danas sam. To su svakodnevne borbe, iako delujem kao neko ko puca od samopouzdanja, to nije tako", rekla je Nataša.

Podsetimo, Nataša Bekvalac samo od nastupa tokom leta će zaraditi čak 300.000 evra, iako se pevačica nedavno žalila kako neće imati ni za hleb.

1 / 11 Foto: © ATA Images

Ona će nastupati širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije, a na jesen pakuje kofere i kreće na veliku američku turneju.

- Nataša celo leto provodi radno. Vlasnici klubova se otimaju da peva baš u njihovim lokalima, jer znaju da će im se isplatiti. Nije im problem da joj za veče iskeširaju 10.000 evra jer Nata uvek napravi odličnu atmosferu.

Peva svoje najveće hitove, sve vreme đuska i ima dobar kontakt sa publikom. Ima svoj bend, prateće vokale i baš se vidi da dosta novca ulaže u nastupe - priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da je Bekvalčeva "rasprodata" u čitavom regionu:

1 / 9 Foto: ATA images

- U junu ima nekoliko svirki u Severnoj Makedoniji i Srbiji. I Crnogorci je obožavaju, pa je u avgustu na primorju zakazala najviše tezgi po klubovima u Budvi, Herceg Novom, Sutomoru i u Baru. Na Natinim nastupima su mahom žene koje se pronalaze u njenim pesmama, ali ima i dosta muškaraca koji dođu da bi uživo videli atraktivnu pevačicu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.