NATAŠA BEKVALAC DOBIJA 300.000 EVRA: Evo šta će morati da ODRADI za to BOGATSTVO!
Foto: © ATA Images

kakav šok

NATAŠA BEKVALAC DOBIJA 300.000 EVRA: Evo šta će morati da ODRADI za to BOGATSTVO!

Ona će nastupati širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije

Objavljeno:

Pevačica Nataša Bekvalac samo od nastupa tokom leta će zaraditi čak 300.000 evra, iako se pevačica nedavno žalila kako neće imati ni za hleb.

Ona će nastupati širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije, a na jesen pakuje kofere i kreće na veliku američku turneju.

- Nataša celo leto provodi radno. Vlasnici klubova se otimaju da peva baš u njihovim lokalima, jer znaju da će im se isplatiti. Nije im problem da joj za veče iskeširaju 10.000 evra jer Nata uvek napravi odličnu atmosferu.

Peva svoje najveće hitove, sve vreme đuska i ima dobar kontakt sa publikom. Ima svoj bend, prateće vokale i baš se vidi da dosta novca ulaže u nastupe - priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da je Bekvalčeva "rasprodata" u čitavom regionu:

1 / 8 Foto: Printscreen

- U junu ima nekoliko svirki u Severnoj Makedoniji i Srbiji. I Crnogorci je obožavaju, pa je u avgustu na primorju zakazala najviše tezgi po klubovima u Budvi, Herceg Novom, Sutomoru i u Baru. Na Natinim nastupima su mahom žene koje se pronalaze u njenim pesmama, ali ima i dosta muškaraca koji dođu da bi uživo videli atraktivnu pevačicu.

Bonus video:

02:59

NATAŠA BEKVALAC BEZ GAĆICA?! Pevačica u najizazovnijem izdanju, sevaju BUJNE GRUDI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.