RASPALI SE NA SITNE KOMADE! Otkriven PRAVI RAZLOG zašto je omiljena grupa "Beat Street" prestala da POSTOJI!
Husein Alijević, Foto: Youtube

neočekivano

RASPALI SE NA SITNE KOMADE! Otkriven PRAVI RAZLOG zašto je omiljena grupa "Beat Street" prestala da POSTOJI!

Objasnio sve do detalja

Objavljeno:

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe "Beat street" otkrio je zašto se jedna od najpopularnijih grupa devedesetih raspala, iako su bili na vrhuncu slave i imali brojne hitove koji se i danas slušaju.

- Više ljudi i više energija, a vremenom svako vuče na svoju stranu... Ljuba i ja smo napravili grupu "Beat street" i ja sam tu bio autor, pravio sam muziku budućnosti, on se uklapao u to, a već kasnije je on pisao neke tekstove koji možda nisu bili moj personaliti, a ja sam to opet pevao, dao bih primer: "Vrtela si me oko prsta, ubiću te ovoga mi krsta", to nije bio moj personaliti, a on je tako nešto pisao - rekao je on u emsiji "Grand magazin" i dodao:

1 / 5 Foto: Printscreen

- Svako je imao nešto svoje i bila su jako teška vremena, tri puta smo kretali u organizaciju solističkog koncerta u Beogradu, pa budu demonstracije. Svako je otišao na svoju stranu i svako se bavi onim što mu je važno.

Podsetimo, "Beat Street" je grupa nastala 1992god. Početkom 90-tih pojavila se kao rep grupa, a njihovi najpopularniji hitovi su: "Opsesija", "Gde si ti", "Jugoslavijo", "Izdala si ljubav" i mnogi drugi...

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.