OVU FOTKU NATAŠA BEKVALAC KRIJE OD SVIH VEĆ 20 GODINA: Sada je ISCURILO, gotovo da je GOLA!
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

kakav šok

OVU FOTKU NATAŠA BEKVALAC KRIJE OD SVIH VEĆ 20 GODINA: Sada je ISCURILO, gotovo da je GOLA!

I ona sama je svojevremeno objavila tu fotografiju na svom Instagram storiju, napisavši da na toj slici ima "17 godinica"

Objavljeno:

Lepa Nata je svoju profesionalnu karijeru započela kad je imala 21 godinu. Tada je objavila svoj prvi album. Međutim, izgleda da je medijima bila simpatična i pre sticanja slave.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Pevačica je sa samo 17 godina osvanula na naslovnoj strani jednog magazina za koju se fotografisala 1998. godine. Na naslovnici Nataša pozira u kupaćem kostimu. Žuti kupaći kostim sa nekoliko belih rada i bela prozirna marama oko kukova dodatno su istakli njen mladalački izgled.

I ona sama je svojevremeno objavila tu fotografiju na svom Instagram storiju, napisavši da na toj slici ima "17 godinica".

Ta fotografija ujedno je pravi vremeplov jer pokazuje koliko se Nataša promenila do danas. Nema nekih specijalnih razlika jer su i tada i sada tu njeni zaštitni znakovi: plava kosa, ali i prepoznatljiv osmeh.

Od tada jeste prošlo 24 godine i Nata se jeste promenila kao i svi mi što se menjamo vremenom, ali već tada je bilo jasno da će biti prava lepotica.

Bonus video:

02:59

NATAŠA BEKVALAC BEZ GAĆICA?! Pevačica u najizazovnijem izdanju, sevaju BUJNE GRUDI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.