OGLASIO SE KARLEUŠIN MOĆNIK IZ SENKE I RASKRINKAO ACU LUKASA! Radi se o PROTIVZAKONITOJ RADNJI, sledi mu KAZNA?!
Foto: © ATA Images

ŠOK

OGLASIO SE KARLEUŠIN MOĆNIK IZ SENKE I RASKRINKAO ACU LUKASA! Radi se o PROTIVZAKONITOJ RADNJI, sledi mu KAZNA?!

- Pesma "Bankina" skinuta je protivpravno sa Jutjuba.

Objavljeno:

Menadžer i prijatelj pop zvezde Jelene Karleuše, Zoran Birtašević oglasio se povodom uklanjanja pesme "Bankina" sa Jutjuba, od strane Ace Lukasa, koji je ovu pesmu otpevao u duetu s Jelenom.

Scenski nastup za pesmu izveden je u okviru takmičenja Zvezde Granda, gde su u tom trenutku Jelena i Aca bili članovi žirija. Snimak istog objavljen je na Jutjubu pre četiri godine i imao je 32 miliona pregleda, a sada je obrisan sa ove internet platforme.

Kada se ukuca pomenuta pesma na Jutjubu izađe obaveštenje da je na zahtev Ace Lukasa obrisana.

Jelena je na svom Instagram profilu ripostovala objavu svog menadžera, koji tvrdi da je pesma protivpravno skinuta sa Jutjuba i da će biti vraćena.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

- Pesma "Bankina" skinuta je protivpravno sa Jutjuba. U pitanju je bespravno uklanjanje pesme i uskoro će numera biti vraćena. Kompletan fonogram je u vlasništvu JK. Autori su pesmu napisali i napravili za JK. Vizual, kao i sav materijal naručen je, realizovan i kreiran od strane JK i njenih saradnika - napisao je Zoran i dodao:

- A.L. je gost u pesmi i sa autorskim delom. Osim što učestvuje kao interpretator nije imao veze, svoja prava, i naknadu, kao jedan od interpretatora, ostvaruje putem organizacije "pi".

- Nikakav specijalni zahtev o uslugama sradnje od strane A.L. nije iznet porilikom saradnje. Jutjub klip "Bankina" performans nije monetizovan jer se radi o delu emisije "Zvezde Granda", čiji videogram pripada Grandu - naveo je Birtašević.

- Kako god, klip će biti vraćen čim Jutjub bude uradio rivju - zaključio je Jelenin prijatelj i menadžer.

1 / 2 Foto: Instagram

Bonus video:

01:11

KARLEUŠA IMALA INFARKT PLUĆA! Pevačica progovorila o paklu kroz koji je prošla: Bila sam vezana za krevet u BOLNICI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.