LUKAS UDARIO NA KARLEUŠU KAO NIKADA DO SAD: Uklonio joj PESMU, ostala bez 100.000 EVRA, a onda se OGLASIO!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

kakav šok

LUKAS UDARIO NA KARLEUŠU KAO NIKADA DO SAD: Uklonio joj PESMU, ostala bez 100.000 EVRA, a onda se OGLASIO!

Lukas i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinara od pomenute pesme kao ni od nekih drugih pevačica

Objavljeno:

Aca Lukas i Jelena Karleuša ušli su u žestok okršaj na Instagrami i to zbog koleginice Ane Nikolić i Milice Pavlović, a zatim je folker zahtevao da se ukloni njihov duet "Bankina" sa njenog Jutjub kanala.

Međutim, Lukas i njegova produkcijska kuća "Hype" sada optužuju Karleušu da mu duguje pare upravo za duetsku pesmu koju su snimili 2017. godine.

- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa Jutjub je uklonio pesmu ,,Bankina” sa kanala pevačice Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću u pesmi.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Lukas i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinara od pomenute pesme kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da iskorišćava i zarađuje na brendu Aca Lukas osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production.

Procenjuje se da je Karleuša zahvaljujući Lukasu zaradila neosnovano od pesme Bankina 100.000 evra, a da Lukasu nije isplatila ni dinara - navedeno je u zvaničnom saopštenju Hype produkcije.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Ovim povodom, 24sedam kontaktirao je Jeleninu pi-ar službu, ali do objavljivanja teksta nismo dobili komentar na novonastalu situaciju.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.