HTELA DA OSTAVI MUŽA! RASKRINKANI MIROSLAV ILIĆ I MAJKA ACE LUKASA: Čitave ove godine su SKRIVALI, bićete ZAPANJENI
Foto: Youtube

ŠOK SAZNANJE

HTELA DA OSTAVI MUŽA! RASKRINKANI MIROSLAV ILIĆ I MAJKA ACE LUKASA: Čitave ove godine su SKRIVALI, bićete ZAPANJENI

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se Miroslav i Lukas nisu zajedno našli na istom mestu.

Objavljeno:

Aca Lukas otkrio je da je omiljeni pevač u njegovoj porodici Miroslav Ilić. Folker se i našalio da je njegova majka svojevremeno htela da se razvede zbog Slavuja iz Mrčajevaca, što je naasmejalo njegovog starijeg kolegu.

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se Miroslav i Lukas nisu zajedno našli na istom mestu. Njih dvojica su, naime, pevali pionirkama iz ženskog odbojkaškog kluba Ub, koje su postale šampionke države u svojoj kategoriji.

Nakon što je završio svoj blok pesama, Lukas je najavio legendu narodne muzike, koji će 50 godina karijere proslaviti u decembru koncertom u Areni. - Idem, Aco, idem, Aco! Znate li vi, devojke, koliko ja znam ovog dečka Lukasa. Njega znam mnogo duže nego svi ovi što su krenuli oko njega, nije bilo ni Lukasa i ništa - rekao je Miroslav, a Lukas se nadovezao: - Najbolje ga zna moja keva, koja je htela da se razvede od ćaleta, samo da znate - otkrio je folker.

1 / 6 Foto: Printscreen/Pink

Ilić je dodao: - Svaki moj koncert sam morao da ti dajem karte za mamu - rekao je Ilić, koji se iznenadio kakav je njegov kolega pakleni vozač: - Samo da vam kažem još nešto - ne daj bože da vas Aca Lukas vozi od Beograda do Uba. Jednog momenta sam pomislio "Crni Miroslave, što ne ponese rezervne gaće, sunce ti poljubim." Za 15 minuta mi smo stigli dovde. Na sreću, nisu mi bile potrebne rezervne gaće - ispričao je on i nasmejao sve prisutne, pa zapevao "Božanstvena ženo".

Miroslav Ilić
foto: Stefan Stojanović

Bonus video:

04:05

Lukas zapevao uživo tuđe pesme, kaže da se umorio od svojih

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.