PRIVATNA ARHIVA ANE BEKUTE! RAZOTKRIVENE SLIKE KOJE JE SLALA ESTETSKOM HIRURGU: Obnažena POKAZALA SVE! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

ŠOK

PRIVATNA ARHIVA ANE BEKUTE! RAZOTKRIVENE SLIKE KOJE JE SLALA ESTETSKOM HIRURGU: Obnažena POKAZALA SVE! (FOTO)

Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti - završava izvor.

Objavljeno: 20:46h

Ana Bekuta (62) zategla je pre par godina kožu lica i vrata pre par godina, a Kurir je došao u posed ekskluzivnim fotografijama koje je pevačica slala svom estetskom hirurgu u Španiju pre nego što je zahvat obavljen.

Po njegovom savetu, pevačica se fotografisala bez trunke šminke, i to iz svakog ugla, da bi joj se na fotografiji jasno videle sve bore i izraženo crvenilo na vratu. Većina obožavalaca seća se Ane i iz perioda spuštenih kapaka i sa zaobljenim nosem, a skalpel joj je, po svemu sudeći, pomogao da se „prolepša“.

Podsetimo, Bekuta je pre nešto više od 20 godina operisala nos, a na jednoj beogradskoj klinici korigovala je kapke i ubrizgavala botoks. Međutim, ozbiljniju intervenciju pevačica je pre dve godine odlučila da uradi u Španiji kod svetski poznatog plastičara.

Ana Bekuta
foto: Kurir

- Bekuta je poznata kao žena koju krasi izuzetan glas i taj kvalitet nikad niko nije mogao da joj ospori. Međutim, ona nije uvek izgledala onako kako je želela. Godine prolaze, a ona i dalje nastupa i veoma joj je važno da izgleda lepo. Često odlazi na tretmane lica i tela, pomoću kojih svoju kožu održava vitalnom. Ali to nije dovoljno, pa se s vremena na vreme podvrgne i nekoj estetskoj korekciji. Operisala je nos, očne kapke, popunila je usne, a pretpostavlja se da su i njene grudi bile na doradi. Na botoks ide redovno - priča naš dobro obavešteni izvor.

Tajnovita

On objašnjava zbog čega se odlučila da lice radi u inostranstvu, a ne u Srbiji.

- Ana ne voli da priča šta je radila na licu i telu, a odlazak u inostranstvo joj je garantovao diskreciju. Po preporuci je došla do jednog od najboljih plastičara. Međutim, ona o tome nerado govori u javnosti - završava izvor.

1 / 6 Foto: Youtube

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.