OPASAN MOMAK SA ŠOK DOSIJEOM! Ovo je kum Veljka Ražnatovića!
Foto: Printscreen Instagram

šok detalji

OPASAN MOMAK SA ŠOK DOSIJEOM! Ovo je kum Veljka Ražnatovića!

Ovo su sva dela koja mu se stavljaju na teret, a lista je dugačka.

Objavljeno: 08:03h

Kum Veljka Ražnatovića poslednjih dana provlači se po medijima. Nikola Vavić (28), istaknuti član ozloglašene navijačke podgrupe “Alkatraz” i brat Aleksandra Vavića oduševio je mnoge vatrometom koji je priredio za Ražnatovićevo slavlje povodom rođenja sina.

Inače, Nikola je jedan od trojice braće Vavića - Aleksandar, Nikola i Đuro - koji su označeni od strane policije kao deo vođa ozloglašene grupe “Alkatraz”.

Nikola ima inače debeo dosije.

Ovo su sva dela koja mu se stavljaju na teret.

2010: Dilovanje i nošenje oružja

Nikola Vavić dobro je poznat organima gonjenja. Prve beleške njegovom krivičnom dosijeu datiraju iz 2008. godine, kada je hapšen zbog izazivanja opšte opasnosti. Iduće godine već je privođen zbog trgovine narkoticima, zbog čega je godinu dana kasnije osuđen na tri i po godine zatvora. U zatvoru je proveo 2010. i 2011. godinu, sve do opšte amnestije koju je proglasio predsednik Tomislav Nikolić 2012. godine.

2011: Pretnje sudiji, mobilni u ćeliji

Pod istragom je bio i nakon što je osuđen na tri i po godine zatvora. Najpre, zato što je prilikom izricanja prvostepene presude pretio sudiji Prvog osnovnog suda.

Takođe, 2012. godine, u KPZ "Valjevo", u njegovoj ćeliji pronađen je mobilni telefon.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / nikola.vavic

2014: Ranjavanje i nošenje oružja

Već 2014, dve godine nakon izlaska iz zatvora, ponovo dospeva iza rešetaka. Uhapšen je nakon što je u noći između 30. i 31. maja 2014. na beogradskom splavu “Blejvoč” upucao i teško ranio pripadnika obezbeđenja Roberta Radojičića (30). Nakon što je upucao Radojičića, Vavića su ostali pripadnici obezbeđenja pretukli.

Ovih optužbi je oslobođen 2015, pošto je upucani član obezbeđenja u sudnici promenio iskaz iz istrage i rekao da se ne seća da ga je Nikola upucao.

2016: Tuča i upucavanje

Nikola Vavić ranjen je u januaru u nogu nakon tuče ispred jednog poznatog prestoničkog noćnog kluba u samom centru grada.

Zbog tog ranjavanja uhapšen je Lazar Vukićević (26). Pripadniku “Alkatraza” je život praktično spasao policajac, koji je pojurio i uhapsio napadača koji je upucao Vavića.

2017: Tukao devojku

Nikola Vavić osumnjičen je, a potom je i priznao da je pretukao Natašu M. (21) i njenog dečka i naneo joj teške povrede udarcima pištoljem u glavu.

Incident se dogodio na Novom Beogradu, na obali Save, nakon svađe Vavića i dečka napadnute devojke.

Vavić je najpre, navodno, pretio pištoljem mladiću, a kada se devojka isprečila između njih dvojice, on ju je udario oružjem u glavu, nakon čega je otišao sa lica mesta.

Ubrzo je intervenisala policija, koja je uzela izjave od napadnutih, a Nataša M. je zbrinuta u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da joj je od siline udarca napukla lobanja.

Nikola Vavić
foto: Facebook/Nikola Vavić

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.