ŽENA RASIMA LJAJIĆA NAJVEĆA MISTERIJA DO SADA! Bavi se OZBILJNIM POSLOM, vlada iz senke, KRIJE SE OD SVIH!
Foto: Beta/Emil Vas

KO JE ŽENA RASIMA LJAJIĆA?

ŽENA RASIMA LJAJIĆA NAJVEĆA MISTERIJA DO SADA! Bavi se OZBILJNIM POSLOM, vlada iz senke, KRIJE SE OD SVIH!

‒ Moja supruga radi u bolnici na Bežanijskoj kosi kao kardiolog, istakao je Ljajić svojevremeno.

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd-Niš nedavno teže je povređen Rasim Ljajić, dok je njegov saputnik podlegao povredama.

Nad sudbinom Rasima Ljajića strepeli su brojni prijatelji, stranačke kolege, a pre svega porodica, supruga Amra, kao i njihovo dvoje dece, a na sreću, Ljajić se nakon mesec dana oseća znatno bolje,

Iako je na političkoj sceni niz godina, malo je poznato da je gospodin Ljajić, pošto je u rodnom Novom Pazaru završio osnovnu školu i gimnaziju, diplomirao na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. I njegova supruga Amra je po zanimanju lekar, a nekadašnji ministar za rad i socijalna pitanja u vreme korone otkrio je da ima dodatnu vrstu pritiska.

‒ Moja supruga radi u bolnici na Bežanijskoj kosi kao kardiolog. Sada je cela ta bolnica u kovid-sistemu pa ljudi zovu da ih smestimo tamo, porodice onih koji su smešteni zovu da pitaju kako su njihovi, tamo dolaze porodice da vide kako su im rođaci. I tako po ceo dan.

Rasim Ljajić, inače, u slobodno vreme piše pesme, mahom za ljude sa estrade koje poznaje, a među izvođačima su Halid Bešlić i Ana Bekuta.

1 / 6 Foto: Beta/Milan Obradović

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.