PRVA FOTOGRAFIJA RASIMA LJAJIĆA U JAVNOSTI POSLE TEŠKE NESREĆE! Pogledajte u kakvom je stanju sada bivši ministar
Rasim Ljajić, Foto: Beta/ Emil Vas, Printscreen

tuga

PRVA FOTOGRAFIJA RASIMA LJAJIĆA U JAVNOSTI POSLE TEŠKE NESREĆE! Pogledajte u kakvom je stanju sada bivši ministar

Više od mesec i po dana Ljajić se nije pojavljivao u javnosti

Objavljeno: 12:28h

Bivši ministar Rasim Ljajić, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod Ražnja, kada je automobil "škoda superb", u kome se nalazio predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, sleteo sa puta i prevrnuo se. U nesreći je stradao Ljajićev blizak saradnik Branko Gogić, a u KC Niš rekli su da je Ljajić tada zadobio povrede grudnog koša.

Više od mesec i po dana Ljajić se nije pojavljivao u javnosti, a sada se na Instagram stranici "sdp_srbije.press.ns" pojavila njegova fotografija sa fudbalske utakmice u Novom Pazaru.

Podsetimo, lider SDPS u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir govorio je o nesreći u kojoj je tragično stradao jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić (45). Ljajić je ispričao da se apsolutno ničeg iz nesreće ne seća.

- Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme... Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica... ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda...Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše... Najteže mi je zbog Branka - rekao je Ljajić.

1 / 5 Foto: KURIR/M.S.

On je kazao i da mu je doktor objasnio da je moguće da mu se vremenom vrati sećanje, ali da to sve zavisi od toga koji je stepen kontuzije zadobio. Podsetimo, Rasim Ljajić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se desila na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja. Ljajićev saputnik, predsednik IO SDPS i direktor JP "Emisione tehnike" Branko Gogić, koji je upravljao "škodom superb", od težine povreda zadobijenih u nesreći preminuo je na licu mesta. Ljajić je čistom srećom preživeo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.