TRAGIČNA VEST ZA DŽASTINA BIBERA: Lice mu je paralisano, otkazao koncerte!
Džastin Biber, Foto: Profimedia

strašno

TRAGIČNA VEST ZA DŽASTINA BIBERA: Lice mu je paralisano, otkazao koncerte!

Biber je u video snimku na društvenim mrežama otkrio da mu je dijagnostifikovan Ramai Hantov sindrom.

Objavljeno: 16:01h

Čuveni pevač Džastin Biber morao je zbog zdravstvenih problema da otkaže neke koncerte koji su planirani za naredne sedmice.

1 / 5 Foto: Profimedia

Biber je fanovima otkrio da zbog paralize lica nije mogao da udovolji želji mnogih obožavatelja da održi koncerte u Vašingtonu i Torontu.

- Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Jednom stranom ne mogu ni da se nasmešim. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu, rekao je Biber na Instagramu otkrivši da mu je dijagnostifikovan Ramsai Hantov sindrom.

Reč je o virusnoj bolesti koju uzrokuje herpes zoster, a simptomi mogu biti jaka bol u uhu i prolazna ili trajna paraliza lica.

- To je zbog virusa koji napada živac u mom uhu i facijalnim živcima i uzrokovao je paralizu mog lica - objasnio je Biber u snimku koji je podelio na instagramu.

Zamolio je svoje obožavatelje za strpljenje i upozorio da će morati da otkaže neke nastupe jer "fizički nije spreman za njih".

- Ovo je prilično ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da to nije slučaj, ali očigledno mi telo govori da treba da usporim. Nadam se da razumite. Iskoristiću ovo vreme da se odmorim i opustim kako bih se vratio pevanju, za to sam rođen - pevač.

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.