AKO IMATE OVE SIMPTOME ZNAČI DA STE STRAVIČNO OBOLELI: Najpoznatija žena iznela JEZIVU ISPOVEST, sve kreće OD ŠAKE!
Hejli Biber, Foto: Profimedia

au

AKO IMATE OVE SIMPTOME ZNAČI DA STE STRAVIČNO OBOLELI: Najpoznatija žena iznela JEZIVU ISPOVEST, sve kreće OD ŠAKE!

Ispričala je da su prsti počeli da joj trnu

Objavljeno: 15:16h

Hejli Biber, poznata manekenka i supruga Džastina Bibera, odlučila je da podeli priču o tome šta se događalo kada je doživela manji moždani udar prošlog meseca

Manekenka je na svom Jutjub kanalu podelila video pod naslovom „Pričam svoju priču“. Hejli (25) želela je da podeli sa obožavaocima da bi volela da objavi informacije o tome kako se u datim trenucima osećala i šta se dešavalo sa njenim zdravljem.

1 / 2 Foto: Profimedia

– Imala sam zastrašujući incident 10. marta. Dan je bio potpuno normalan, imala sam normalnu konverziju i bili smo usred razgovora. Odjednom sam imala čudan osećaj kao da mi je prošao niz ruku i rame, sve do vrhova prstiju – započinje priču Hejli.

Ispričala je da su prsti počeli da joj trnu, a Džastin ju je pitao da li je dobro. Kada je pokušala da odgovori drugi put kada ju je pitao, nije mogla.

Džastin je zamolio nekoga da pozove hitnu.

1 / 4 Foto: Profimedia

– Definitivno najstrašniji trenutak u mom životu. Toliko mi je stvari prolazilo kroz glavu. Mogla sam da hodam potpuno dobro, u tom trenutku, bio je problem govora.

Sačekala je hitnu pomoć i njen govor je polako počeo da se vraća. Nakon testiranja, otkrili su da je pretrpela mali krvni ugrušak u mozgu. Oni su to kategorisali kao prolazni ishemijski napad, koji je ona opisala kao „mini moždani udar“.

Nakon što je napustila hitnu pomoć, otišla je na detaljnije testiranje. Ubrzo su otkrili da ima otvoreni foramen ovale, urađen joj je zahvat, a video završava rečima da se sada oseća dobro.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.