INTIMNI SNIMCI POZNATE PEVAČICE ZAVRŠILI NA SAJTU ZA ODRASLE! I to pod nazivom: Vrući klipovi "SRPSKE MILFAČE"!
Foto: Printscreen

opet

INTIMNI SNIMCI POZNATE PEVAČICE ZAVRŠILI NA SAJTU ZA ODRASLE! I to pod nazivom: Vrući klipovi "SRPSKE MILFAČE"!

O ovom skandalu se i dan danas priča

Objavljeno: 11:35h

Svi se sećamo 2019.godine i velikog skandala koji se dogodio Dari Bubamari.

Ona je neko koga publika obožava, a gotovo da nema godine da prođe, a da ona ne bude u žiži bar jednog šokantnog estradnog događaja.

Ona je u pomenutoj godini objavila svoje gole fotke, a kasnije ih obrisala, te izjavila da je kliknula pogrešno dugme.

Dara Bubamara
foto: Instagram

I dok su mnogi ovo komentarisali kao namerni potez kako bi dobila na popularnosti, drugi su joj dali podršku.

Mi vam u nastavku prenosimo originalan tekst koji je naš portal objavio te godine:

"Novi skandal trese estradu! Na internetu su se pojavile prono fotografije na kojima se navodno nalazi pevačica Dara Bubamara.

Naime, Dara je navodno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila porno sadržaj koji je posle nekoliko minuta obrisala, ali kasno, tvrde korisnici društvenih mreža. Na njima se navodno nalazi obnažena Dara, u prvom planu su njene ogromne grudi, dok u ruci drži vibrator, a onda ga u jednom trenutku stavlja u usta.

Pevačica se ovim povodom nije oglašavala, te za sada nije poznato da li se na pomenutim fotografijama nalazi zaista ona ili je možda reč o montaži."

Dara Bubamara
foto: Instagram

Takođe pre nekoliko nekoliko godina intimne fotografije pevačice Dare Bubamare procurile su u javnost nakon što joj je, kako je tvrdila, ukraden telefon, a nekoliko godina kasnije desio joj se još veći skandal kada je sasvim slučajno intimni snimak sama objavila na društvene mreže.

Naime, pevačica je tada priznala da je greškom stisnula pogrešno dugme i uključila lajv u kome je bila potpuno naga.

Njene fotografije i snimke je neko sačuvao, te je sada intimni sadržaj objavljen na sajtu za odrasle.

1 / 10 Foto: instagram/printscreen

Na popularnom sajtu, pod naslovom "po**o klipovi srpske milfače" može se videti upravo taj video, ali i mnoštvo njenih golišavih fotografija koje se nalaze i na njenom Instagram profilu.

Podsetimo, Dara Bubamara navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta", po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva meseca tokom leta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen.

- Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima - otkrio je izvor za mediji koji je naveden na dnu teksta.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

- Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka...- ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti.

- Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija - rekao je izvor.

Podsetimo, Dara je već gostovala u prvoj sezoni Zadruge i osetila atmosferu simulacije života u imaginarijumu, te joj neće teško pasti da je kamera prati dva meseca u stopu.

Bonus video:

00:07

Dara Bubamara u prvi plan stavila silikone

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.