DARA BUBAMARA SNIMA SVOJ RIJALITI!? Zvaće se "Puno košta" i gledaćemo je mesecima!
Dara Bubamara, Foto: Instagram printscreen

šou

DARA BUBAMARA SNIMA SVOJ RIJALITI!? Zvaće se "Puno košta" i gledaćemo je mesecima!

Počinje rijaliti program Dare Bubamare

Objavljeno:

Dara Bubamara navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta", po uzrečica po kojoj je pevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 evra.

1 / 9 Foto: instagram/printscreen

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva meseca tokom leta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen.

- Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima - otkrio je izvor za Informer.

Rijaliti će navodno početi da se snima već od 1. jula, pa sve do 1. septembra.

- Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka...- ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti:

- Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija - rekao je izvor.

Bonus video:

00:12

Dara Bubamara stavila grudi u prvi plan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.