ZVEZDA GRANDA SMATRA DA JE ZA LEČENJE: Na ivici je ANOREKSIJE, ima samo 42kg!
Foto: Youtube printscreen

au

ZVEZDA GRANDA SMATRA DA JE ZA LEČENJE: Na ivici je ANOREKSIJE, ima samo 42kg!

Učesnica takmičenja želi da se ugoji, jer smatra da njena kilaža nije uopšte zdrava, pa je potražila i stručan savet

Objavljeno:

Takmičarka Zvezda Granda, Zorana Simeunović, često dobija komentare na račun toga što je mršava, što joj, kako je otkrila, uopšte ne prija. Pevačica ima samo 42 kilograma i smatra da to nije zdravo, pa bi želela da se ugoji.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic

"Smatram da moja trenutna kilaža od 42 kilograma nije zdrava, to je i te kako za lečenje, a ne za pohvalu, jer s tom kilažom ne mogu da se borim ni s bakterijama niti naš imuni sistem može da fukcioniše normalno. Niti možemo da radimo svoj posao normalno, jer sa malo kilograma sve nam je naporno i teško, tako da smatram da mi treba još šest ili sedam da se vratim u normalu", otkrila je pevačica koja je na ivici anoreksije, a do toga su je, kako tvrdi, doveli stres i brz način života.

"Jako puno stresa, ali kada pogledam šta sam na kraju dobila, kažem sebi da to tako treba i nije mi žao što sam se toliko cimala i nervirala, jer sam zaista uživala dok sam radila ovaj album", ispričala je i dodala kako "jede za troje" i jede sve.

"Bila sam kod lekara, tako da videćemo sada kako će to sve da ide sa suplementacijom koju sam dobila. Negde se u dubini duše nadam da ću da podignem te kilograme i da će to kada obučem pantalone izgledati lepo, a ne da kada se obučem spreda bude lepo, a pozadi ništa", poručila je Zorana.

Bonus video:

08:36

Anastasija napustila Zvezde Granda, a sad poslala brutalnu poruku Bekuti koja će je UZDRMATI

(Espreso/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.