SEĆATE SE ČUVENIH BARBIKA IZ "ZVEZDE GRANDA"!? Bekuta im postavila "INTIMNO" pitanje, cela Srbija plakala od smeha
Barbike, Foto: Printscreen Prva tv

nekad i sad

SEĆATE SE ČUVENIH BARBIKA IZ "ZVEZDE GRANDA"!? Bekuta im postavila "INTIMNO" pitanje, cela Srbija plakala od smeha

Rade punom parom

Objavljeno: 09:00h

Slađana i Suzana Vasić, poznatije kao Barbike, veliku popularnost stekle su pojavljivanjem u "Zvezdama Granda".

Njih dve su postale prave miljenice publike i rade punom parom, a kako su ispričale ljudi ih često mešaju, što su one i jedno vreme koristile.

- Jesmo, šalile smo se dok smo bile mlađe... Pomešaju nas ljudi, pa i naš otac nas nekad pomeša i ne zna koja je koja... - rekle su one u emisiji "Grand magazin" i dodale da ne planiraju da menjaju stil:

- Nismo o tome razmišljale, narod je navikao ovako na nas da budemo isto obučene, kad dođemo tako različite onda nije to to i odmah nas pitaju šta se desilo, da li smo se posvađale... Sve se dogovaramo i idemo u šoping zajedno. Naši supruzi su nam podrška - rekle su.

1 / 3 Foto: Printscreen Grand TV

One su progovorile i o bakšišima.

- Para ima, ali to se sve radi fiksno, svako ima svoje, ne radi samo jedan pevač. Solidno je, ne možemo da se požalimo, nama je okej - istakle su one.

Inače, Pevačica narodne muzike Ana Bekuta dobro je nasmejala gledaoce kada je u emisiji "Zvezde Granda", gde ocenjuje kandidate ao član stručnog žirija, pitala kandidatkinje Barbike dali su bliznakinje i to pitanje okarakterisala kao "intimno".

Njeno čuveno "intimno pitanje" i danas zasmejava mnoge korisnike društvenih mreža, koji prave razne šale na račun njenog "bisera", a Ana je, gostujući u novogodišnjem izdanju emisije "Press pretres" otkrila zašto se tako ispalila.

- Ja sam htela da postavim indiskretno pitanje, ali mi je izletelo intimno i nastade haos - rekla je Bekuta i dodala:

- Ja sam to pitanje postavila Barbikama. To su dve izuzetne pevačice. Stajale su daleko i ja sam videla da liče, ali jedna je bila sitnija, druga krupnija, te nisam bila sigurna jesu li bliznakinje. Nisam mogla da znam, zaista - opravdala se pevačica u emisiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.