ŽELJKO MITROVIĆ DONEO VELIKU ODLUKU: Evo da li će biti RIJALITIJA!
Foto: Printscreen

OPA BATO!

ŽELJKO MITROVIĆ DONEO VELIKU ODLUKU: Evo da li će biti RIJALITIJA!

Peticiju Pinka za 48 sati, potpisalo je više od milion i dvesta hiljada građana.

Objavljeno:

Nakon što su koalicija „Moramo“ i Pokret „Dveri“ krenuli u prikupljanje potpisa sa namerom da televizija Pink ne dobije nacionalnu frekvenciju i da se ukine emitovanje rijaliti programa, vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je zapravo stav građana.

Peticiju Pinka za 48 sati, potpisalo je više od milion i dvesta hiljada građana.

-Prošlo je oko 48 sati od raspisicanja naše peticije, čiji je cilj bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti – rekao je Mitrović.

Kako kaže, smatra da oni nisu još uvek ni blizu krajnjeg dometa.

-To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5, 7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj – rekao je Mitrović.

Željko Mitrović
foto: Promo

On je istakao da je rijaliti program, ali i ceo Pinkov koncept postao način življenja u Srbiji i dodaje da su gledaoci prepoznali njegove dileme da li da u narednoj sezoni uopšte bude rijalitija ili ne.

-Ako sam i imao neku dilemu, sada više nemam. Biće Zadruge 6 sigurno, to se već sada vidi. Brojevi su takvi da su skoro nenormalni. Kada to uporedimo sa brojevima koji su se pojavili u peticijama Kreni promeni i Dveri, to su već sada 10, 12 i 13 puta veći brojevi. Građani su se odazvali na način koji je za neke van očekivanja, dok je za mene u skladu sa očekivanjima – rekao je Mitrović i dodao da je srećan zbog toga.

1 / 10 Foto: Printscreen Zadruga

Kako kaže, neće zaustavljati peticiju, dodaje da će ići do kraja i da ga baš zanima gde su krajnji dometi.

-Nećemo imati skoro prilike da na jednom tako velikom uzorku vidimo šta ljudi misle o Pinku, Zadruzi, i na kraju krajeva i o meni, koji sam nosilac kampanje. Važno je da to uradimo do kraja, iz razloga što će svi oni koji su pretili neke kontra kampanje i peticije, morati na kraju da se sretnu sa brojevima. I, ako su već hteli da se izmerimo, važi, hajde da se izmerimo – rekao je Mitrović.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.