JANA MILIĆ IMA SUPRUGA KOGA BI SVAKA ŽENA POŽELELA: On je PRAVA ATOMSKA BOMBA, upoznali se na ČUDAN NAČIN!
Foto: Printscreen/Instagram/janamilicilic

interesantna priča!

JANA MILIĆ IMA SUPRUGA KOGA BI SVAKA ŽENA POŽELELA: On je PRAVA ATOMSKA BOMBA, upoznali se na ČUDAN NAČIN!

Popularna glumica i zvezda serije “Istine i laži“, Jana Milić Ilić, svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti.

Objavljeno: 08:11h

Glumica je od 2011. godine u skladnom braku sa producentom Mišom Ilićem, a imaju i zajedničkog sina Đorđa.

Iako je glumica istakla da njihov život nije bajka, oni su se upoznali na pomalo drugačiji i čudniji način u liftu.

Atraktivna glumica, deo serije "Istine i laži", a sada i "Jugoslovenke", Jana Milić Ilić, kroz osmeh priča o početku svoje ljubavi sa Miodragom, koji je inače izvršni producent serije "Istine i laži" u kojoj je ona zvezda.

-Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo, a tokom sledeće vožnje liftom razmenili smo i brojeve telefona. Potom me je Miša pozvao da se vidimo i od tada se ne razdvajamo. Imam osećaj da živimo zajedno od kada smo se upoznali - izjavila je Jana za "Stori", a njen suprug je ispričao da su već tokom prve zajedničke večeri bili potpuno iskreni i otvoreni:

-Prvo veče koje smo proveli zajedno pamtićemo po višesatnom razgovoru. U vezu smo ušli bez ikakvih maski i pretvaranja. Tokom prvog susreta ispričali smo jedno drugom sve loše i dobre stvari koje su nam se desile i spoznali da smo kao stvoreni jedno za drugo. Nisam želeo da Jana bude moja devojka, već žena. Iako početak veza karakterišu česti izlasci, mi smo u svemu pa i u tome išli van pravila, pa smo prvi put izašli dva meseca kasnije.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste Janino otkriće da je svekra i svekrvu upoznala tek na venčanju.

-Odlučili smo da se naši roditelji upoznaju tek na venčanju, a i moj tata je Mišu upoznao na dan svadbe, kao i ja njegove roditelje. Konstantno smo se dogovarali da se svi međusobno upoznamo, a pošto nisam bila tu, ideju nikako nismo mogli da sprovedemo u delo. Kada se već približilo venčanje, rešili smo da se veliko upoznavanje dogodi tog 12. avgusta i ispostavilo se da je ideja bila odlična - izjavila je.

- Dokazano je da život nije film niti bajka. Istina je da se među nama sve nekako brzo odvijalo, ali samim tim je ostalo dosta prostora da se kasnije kroz brak upoznamo. Zajedno smo sazrevali, susretali se sa izazovima i odolevali im. Neminovno je da su nas brojni spoljašnji faktori, kao i uloga roditelja, promenili, sve je to uticalo na nas i na ljubav, stoga je nemoguće da očekujemo da ona izgleda kao na početku ili kao u filmovima i knjigama, jer je zapravo neprestana borba - rekla je Jana Milić Ilić jednom prilikom za "Stori".

1 / 7 Foto: Printscreen/ Instagram/ janamilicilic

Bonus video:

02:54

GLOSSY LIČNO Jana Ilić Milić: Snalazim se odlično u ulozi majke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.