ISKORISTI MOJE MANE Nisu savršeni solo, al jesu u paru:  Čim nam je Seka otkrila svoje i Veljkove MANE, shvatili smo tajnu njihove ljubavi! I vi ćete!
Foto: Filip Plavčić

I kako da se ne vole?

ISKORISTI MOJE MANE Nisu savršeni solo, al jesu u paru: Čim nam je Seka otkrila svoje i Veljkove MANE, shvatili smo tajnu njihove ljubavi! I vi ćete!

Da li je moguće?
Objavljeno: 18:10h

- Pokušavam da shvatim šta je to njegova mana. Mislim da je on osoba koja previše vaga neke stvari, a nekada je potrebno doneti odluke na brzinu jer situacija to jednostavno zahteva od vas, a on to prosto ne može - rekla nam je Seka, ali se ubrzo malo i predomislila.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- S druge strane to možda i nije neka mana jer kad više razmišljate donesete bolju odluku, pa neka bude da mu je mana to što uvek kasni - otkrila je pevačica.

Ako malo zaboravimo na kašnjenje, što je nešto što se svima dešava s vremena na vreme (Izvini Seko, ali moramo malo da branimo Veljka. Ako ni zbog čega drugog, zato što i pojedinci u Espreso.co.rs takođe imaju sličan običaj :) ) i obratimo pažnju na ono prvo što je rekla Seka - primetićete koja tajna njihove bračne sreće.

Recept skladne ljubavi je i u tome da vam se i karakteri, pa i mane dopunjuju. Naime, Seka je brzopleta, a Veljko voli dobro da razmisli o svemu... Ili vam, potvrdila se ona dobra stara - suprotnosti se privlače!

A Seka i Veljko izgleda, kao što kaže jedan hit naše pevačice, znaju dobro da iskoriste mane onog drugog. I to na najbolji način - da se vole još više! :D :D

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.