POPULARNIJE SU OD POLA ESTRADE, ZBOG NJIH SE SRBIJA DIGLA NA NOGE: Nema šanse da pogodite ko su osobe sa slike!
Foto: Printscreen

opa!

POPULARNIJE SU OD POLA ESTRADE, ZBOG NJIH SE SRBIJA DIGLA NA NOGE: Nema šanse da pogodite ko su osobe sa slike!

Mnogo su se promenile!

Objavljeno: 13:52h

Marija i Miljana Kulić svojim učešćem u rijalitiju Zadruga uspele su da privuku veliku pažnju javnosti, a njihov odnos je posebno zanimljiv publici koja prati ovu vrstu šoua.

Internetom kruži fotografija iz perioda Marijine mladosti, koja je na društvenim mrežama izazvala burne reakcije. Naime, na njoj se nalazi Marija, koja u naručju drži svoju ćerku Miljanu.

Neki komentarišu kako je Marija zbog svoje lepote mogla da bude mis unverzuma, dok se jedan tviteraš našalio da je Miljana kao mala podsećala na Ivana Marinkovića.

1 / 5 Foto: Instagram

Podsetimo, Marija Kulić, u javnosti se prvi put pojavila kao podrška svoje ćerke u rijalitiju, a onda postala samostalan, vrlo zapažen učesnik programa.

Marija nijednog gledaoca Zadruge 2 svojim postpucima nije ostavila ravnodušnim. Njena iskrenost i iznošenje mišljenja bez ustručavanja osvajali su publiku. Dok je neki obožavaju, drugi su joj pak mnoge stvari zamerali.

Ono što niko ne može da ospori, svakako je njen izgled. Marija je važila za jednu od najurednijih žena u Zadruzi, a i sami zadrugari često su komentarisali kako za svoje godine izgleda i više nego odlično. Niko od njih tada nije mogao da nasluti kakva je bomba Kulićka bila pre nešto više od 20 godina.

Jednom prilikom na svom Instagram profilu Marija je objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa mužem Sinišom Kulićem u kupaćem kostimu.

Bonus video:

00:18

ŠTA TO RADIŠ, MAMA? Miljana krišom snimala MAJKU kako zanosno PLEŠE u izazovnom izdanju, evo kako je MARIJA KULIĆ reagovala! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.