SEĆATE LI SE MAJKE ŠESTORO DECE, DOŽIVELA JE NEVEROVATNU PROMENU?! Njih NIKADA niste videli, BIĆETE FRAPIRANI!
Foto: Printscreen/braknanevidjeno/jutjub

zaboravili ste!

SEĆATE LI SE MAJKE ŠESTORO DECE, DOŽIVELA JE NEVEROVATNU PROMENU?! Njih NIKADA niste videli, BIĆETE FRAPIRANI!

Kada se na YouTube-u pojavio remix iz dela emisije “Brak na neviđeno”, internet se usijao.

Objavljeno: 13:33h

Plavuša je odmah postala hit, ne samo u Srbiji, već i regionu, zbog čuvene izjave " Ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac".

Marinu Dančo je postala zapažena baš u ovoj emisiji da bi se kasnije zahvaljujući tome pojavila i u prošloj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga" u kome je ispričala svoju životnu priču.

Svoju decu nije predstavljala javnosti barem da je neko znao, ali su se pojavila sa njom tokom njenog predstavljanja u "Braku na neviđeno", a ovako izgledaju:

Podsetimo, među učesnicima "Zadruge 3" nalazila se i Marina Dančo, u javnosti poznata kao "majka šestoro dece", koja je u rijaliti ušla usred trudnoće, sa namerom da svoje sedmo dete rodi tokom učešća u ovom šou programu.

Nju su tokom programa novinari pitali o tome ko je otac bebe koju nosi u stomaku.

- Ja sam se pre pet godina razvela, posle sam imala vezu i zašto bih ja pričala o ličnosti koja nije javna i koja to ne želi? U vezi smo već tri godine. On je budući ponosni tata. Odlično su ga deca prihvatila, tako se i zadržao pored mene - rekla je tada Marina.

- A kako ste bili u emisiji 'Brak na neviđeno', kada ste u vezi tri godine? Kako je on reagovao? - upitala je Milica Kemez.

- Okej je pitanje. Ja sam htela da ta epizoda ispadne iz forme, da gledoci dobiju priču, a akteri prepoznatljivost. Mladoženju iz emisije sam poznavala od ranije, zato se moj partner nije ljutio - odgovorila je Marina.

- Dakle, ta epizoda je bila nameštena? Vi ste izigrali televiziju Pink? - rekla je Dalila Dragojević, ali se Marina nije složila sa njenom ocenom.

- Nisam ja izigrala televiziju Pink, jer je ta emisija donela gledanost - rekla je ona

Marina je danas promenila svoj fizički izgled i možemo slobodno reći podmladila, niko joj nikada ne bi rekao da je toliko puta rađala.

Pogledajte kako izgleda:

1 / 7 Foto: Printscreen/fejsbuk/marinadanco

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.