PREVARILA SVE! OVO je detalj koji otkrio Gogu! Ne priznaje brak, ali ipak se udala po drugi put! (FOTO)
Foto: Story Luka Sarac Photography

svadba svadba

PREVARILA SVE! OVO je detalj koji otkrio Gogu! Ne priznaje brak, ali ipak se udala po drugi put! (FOTO)

Sećate se spekulacija oko njene udaje?!
Objavljeno: 15:05h

Pričalo se puno o tajnom činu same veridbe ili venčanja.. Goga nije htela da priča o tome ali..

foto: Printscreen/Instagram/sekulicgoga

Ipak se udala! Atraktivna pevačica rekla je po drugi puta ''da'', ovog puta 15 godina mlađem sportisti Urošu Domanoviću, s kojim je na proleće započela romansu. Oni su se pre mesec dana verili, a prošle nedelje i venčali.

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Kako saznajemo, intimno venčanje obavili su u jednom restoranu u Cirihu, a svečanom činu su prisustvovali samo njihovi roditelji i kumovi. Da je Goga postala gospođa Domanović, svedoče i fotografije s venčanja na kojima se vide burme na rukama novopečenih mladenaca. Gogin sadašnji suprug želeo je da venčanje organizuje i ranije, ali Gogini roditelji u tom trenutku nisu mogli da doputuju u Švajcarsku. Tek kada su potvrdili dolazak, mladi sportista je zakazao restoran i pozvao matičara, ne rekavši Gogi za svoje planove.

Pevačica još uvek nije potvrdila srećne vesti i u svojim izjavama ostaje pri tome da su ona i Uroš samo ozvaničili veridbu na svečanom ručku. Međutim, burma na desnoj ruci ju je odala.

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Podsetimo, ovo je Sekulićevoj drugi brak, a Domanoviću prvi. Pevačica je bila udata za Igora Ramovića, koji je, nažalost, preminuo. Bili su u braku samo dva meseca.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.