SVI U NEVERICI ZBOG KARAMELE, VIŠE NE LIČI NA SEBE! Niko ne može da veruje DA JE OVO ZAISTA ON, KAKAV SKANDAL!
Foto: Nenad Kostić

šok promena

SVI U NEVERICI ZBOG KARAMELE, VIŠE NE LIČI NA SEBE! Niko ne može da veruje DA JE OVO ZAISTA ON, KAKAV SKANDAL!

Naime, Goran je pustio bradu i pokazao sebe u izdanju u kakvom ga javnost do sada nije videla.

Objavljeno: 13:26h

Da je Goran Stojićević poznatiji kao Karamela, kralj transformacije i imitacije devedesetih godina postalo je jasno kao dan.

Goran Stojićević Karamela
foto: Printscreen Youtube

Njegova ženstvena izdanja obožavala je cela bivša Jugoslavija, a kada se povukao iz šoubiznisa, on se oprobao u voditeljskim vodama.

U međuvremenu, posle niza od nekoliko autorskih emisija, Karamela se oženio, dobio dva sina, a medijski se nije eksponirao.

S vremena na vreme ipak, svoje pratioce na Instagramu obradovao bi nekom fotografijom, pa je njegova poslednja transformacija pratioce iznenadila.

Naime, Goran je pustio bradu i pokazao sebe u izdanju u kakvom ga javnost do sada nije videla, a komentari nisu prestali da se nižu. Mnogi su se složili da mu ova promena savršeno pristaje i da bi ovaj imidž trebalo da nastavi da neguje u budućnosti.

Karamela
foto: Rijaliti Bar

Inače, pre godinu dana Karamela je doživeo srčani udar, a po izlasku iz bolnice izjavio je da je imao sreće što je ostao živ.

Voditelj i imitator Goran Stojićević Karamela bio je dobar proijatelj sa ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin s kojom je razgovarao neposredno pre ubistva.

Sedam godina posle Ksenijinog ubistva Karamela otkrio je detalje poslednjeg razgovora sa pevačicom, sa kojom je bio nerazdvojan.

"Sećam se poslednjeg razgovora sa Ksenijom. Rekla mi je da je bila emotivno prazna, neispunjena... Međutim, nikada mi nije rekla da želi da ostavi Filipa", rekao je voditelj.

"Mnogo mi nedostaje, ona je bila pravi prijatelj", tužnim glasom izjavio je Karamela i dodao da su duženja sa njom bila nezaboravna i da su često znali da se provode zajedno do ranih jutarnjih sati.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Bonus video:

06:48

Karamela: Molio sam Kseniju da dođe kod supruge i mene 2 dana pred tragediju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.