OGNJEN VRANJEŠ IŠAMARAN?!
Foto: Kurir

šok

OGNJEN VRANJEŠ IŠAMARAN?!

Nova tuča povezana je i s drugim ekscesom u centru Banjaluke, u kojem je tokom vikenda batine navodno dobio bivši fudbaler Borca Saša Kajkut

Objavljeno:

Banjalučki fudbaler Ognjen Vranješ ponovo se našao u centru skandala - iako je priču demantovao, došlo je, navodno, do fizičkog okršaja u jednom kafiću u centru Banjaluke. Podsetimo, Vranješ koji je član atinskog AEK-a, i pre dve godine je učestvovao u tuči u robnoj kući „Boska“ u Banjaluci. Oba puta su motiv sukoba bile devojke.

Nova tuča povezana je i s drugim ekscesom u centru Banjaluke, u kojem je tokom vikenda batine navodno dobio bivši fudbaler Borca Saša Kajkut, koji je inače veoma dobar Ognjenov prijatelj. Takođe, policijski inspektori detaljno proveravaju i da li su ove dve tuče povezane s ranjavanjem D. K. u naselju Starčevica, piše Srpskainfo.

Ovaj put navodno je Vranješ dobio batine, zbog toga što se jedna devojka požalila momku na njega.

1 / 5 Foto: Kurir tv printscreen

– Momak te devojke je osoba koja je poznata policiji odranije po nekim krivičnim delima. On je te večeri sa društvom došao jedan bar, gde je pronašao i išamarao Vranješa – kaže izvor Srpskainfo.

Prema njegovim rečima, Vranješ navodno ovaj sukob nije prijavio policiji, ali su oni ipak došli do tih informacija.

- U Policijskoj upravi Banjaluka ne postoji nijedna prijava koju je podnio Ognjen Vranješ zbog sukoba prošlog vikenda. Međutim, radom na terenu policija je došla do informacija o sukobu u „Jova“ baru u kojem je Vranješ izvukao deblji kraj – otkriva izvor Srpskainfo.

1 / 3 Foto: ANA PAUNKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Dodaje kako je utvrđeno da je ovaj sukob povezan i sa šamaranjem poznatog fudbalera Kajkuta. S tim u vezi oglasio se i sam Vranješ na svom Instagram profilu, koji nije direktno demantovao navode, ali je poručio da mu je dosta budalaština

Bonus video:

04:39

VRANJEŠ O UCENAMA: Jedan fudbalski menadžer me je zvao jer je hteo da namesti utakmicu! KURIR TELEVIZIJA

(Espreso se ograđuje od svih navoda, sve rečenice su delo portala Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.