PROSIO JE ROMANU PANIĆ, A SA DRUGOM ČEKAO DETE: Bićete IZBEZUMLJENI kada vidite kako danas ČUVENI Fotos s Kipra!
Foto: Dragan Kadić

šok promena

PROSIO JE ROMANU PANIĆ, A SA DRUGOM ČEKAO DETE: Bićete IZBEZUMLJENI kada vidite kako danas ČUVENI Fotos s Kipra!

O Fotosu Pitađisu, baš kao i o Romani, dugo nije bilo nikakvih vesti.

Objavljeno:

Pre više od jedne decenije Romana Panić važila je za jednu od popularnijih pevačica na ovim prostorima, pa ne čudi što je postojalo veliko interesovanje i za njen emotivni život.

U to vreme rastala se od dečka sa kojim je godinama živela i uplovila u romansu sa kiparskim advokatom Fotosom Pitađisom. Upoznala ih je, pričalo se, Ceca Ražnatović kojoj je Fotos pomagao oko kupovine kuće u Aja Napi.

1 / 7 Foto: Aleksandra Čolić

Romansa je u početku nalikovala na bajku – Romana je putovala na Kipar, Fotos je dolazio u Beograd, i samo se čekao dan kada će zazvoniti svadbena zvona.

Umesto toga, usledio je raskid. Ispostavilo se da je Fotos slab na ovdašnje devojke, pa je pored Romane, bio u vezi i sa voditeljkom Jovanom Simić, koja mu je rodila sina.

U septembru 2016. godine oženio se glumicom Nikoletom Karom, ali brak nije opstao.

O Fotosu Pitađisu, baš kao i o Romani, dugo nije bilo nikakvih vesti. U centar pažnje vratilo ih je njeno hapšenje u Australiji, pod optužbom da je pljačkala bankomate.

Nije istina da me je zvala. Verujem u nju i kako sam pročitao, kazna je suspendovana. Mislim da je nesporazum to što joj se dogodilo. Šta god da joj treba, gde god da se nalazi, tu sam za nju - izjavio je tada advokat, demantujući glasine da mu se bivša devojka obratila za pomoć.

Fotos, ako je verovati informaciji na njegovom Fejsbuk profilu, danas živi u Atini. S obzirom da nije previše aktivan na mrežama, nema ni mnogo fotografija novijeg datuma. Godine su neminovno dodale koju boru, ali čini se da se nije mnogo promenio.

Fotos Pitađiso
foto: Facebook

Bonus video:

01:41

ROMANA UHVAĆENA SA DEČKOM FILIPOM: Opušteno su razgovarali ispred kluba, a EVO ŠTA SU URADILI KADA SU SPAZILI NAŠU EKIPU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.