SVI SE DRŽE ZA GLAVU ZBOG ELME SINANOVIĆ?! Šta je ovo uradila od sebe? OPERACIJE ILI FOTOŠOP, NIJE ISTA OSOBA!
Foto: Printscreen

šok promena

SVI SE DRŽE ZA GLAVU ZBOG ELME SINANOVIĆ?! Šta je ovo uradila od sebe? OPERACIJE ILI FOTOŠOP, NIJE ISTA OSOBA!

"Ne mogu silikoni nikada da budu merilo lepote, ali mogu da poboljšaju nečiji život", rekla je pevačica nedavno.

Objavljeno: 13:34h

Elma Sinanović važi za pevačicu koja je uvek gradila karijeru isključivo na osnovu sjajnog vokala i pesama koje lako nalaze put do srca publike, a provokativni spotovi i setovi fotografija su za nju uvek bili nepoznanica, međutim, sada je u fokusu javnosti njen "novi" izgled, te mnogi konstatuju da je pevačica podlegla raznim estetskim intervencijama i korekcijama i da je drastično izmenila fizički izgled, dok neki tvrde da pevačica ume da se "zaigra" u programima za uređivanje fotografija.

Sinanovića se nakon iznenadne suprugove smrti povukla na neko vreme iz javnosti, a njeni fanovi su jedva dočekali njen nedavni povratak na našu muzičku scenu.

Elma Sinanović
foto: Printscreen

Iako sada mnogi polemišu da je zgodna pevačica dovela svoju izgled do savršenstva uz pomoć raznih operacijama, pevačica je nedavno iskreno progovorila o intervencijama.

"Ne mogu silikoni nikada da budu merilo lepote, ali mogu da poboljšaju nečiji život", rekla je pevačica za Informer. "Žena na sebi menja ono što joj se ne dopada da bi stekla samouverenost, ali je veoma važno da sve radi u svoje vreme.

Ne treba devojka od 20 godina sva da se izoperiše, ali je potpuno okej kada 'pod nož' ode žena od 40, kada sve na njoj krene da visi", istakla je, a da li je Elma govorila istinu, ostaje nam sami da procenimo.

1 / 5 Foto: Instagram

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.