GRADSKE PRIČE SU JE PROSLAVILE, UDALA SE ZA BOGATOG ČOVEKA I NAPUSTILA ESTRADU: Našu pevačicu je onda zadesila TUGA
Pevačica, Foto: Printscreen

au, čoveče!

GRADSKE PRIČE SU JE PROSLAVILE, UDALA SE ZA BOGATOG ČOVEKA I NAPUSTILA ESTRADU: Našu pevačicu je onda zadesila TUGA

Evo kako danas ona izgleda i šta radi!

Objavljeno:

Svima su poznate pesme: "Čarobno, čarobno", "Ah tugo, tugo", "Sat što kasni", "Gradske priče", a neki ih slušaju i dan danas.

Interesantno je da je ova pevačica izdala sedam albuma i da za sve to vreme nije imala ni jedan skandal. Povukla se sa estrade kad je bila na vrhuncu karijere jer, kako je tada rekla, zasitila se estrade.

1 / 8 Foto: youtube/printscreen

Ona se udala za biznismena Smaila Sinanovića Magija, a tada je medijsku ilegalu iskoristila da se posveti ćerki Huliji i privatnom biznisu.

Međutim, tragičan događaj je okončao sreću porodice Elme Sinanović.

- On je bio bolestan od 2015. godine. Oboje smo bili svesni da će doći taj dan, i dosta smo puta razgovarali na tu temu. Njegov je amanet bio da ja nikada ne prestanem da se bavim muzikom. Tokom svakog razgovora je insistirao na tome. Govorio je da je sve to normalno, da ćemo se svi pre ili kasnije naći na onoj drugj strani - otkrila je nedavno pevačica sa tugom u glasu za Alo i dodala da je rastanak sa mužem nešto što nikada neće preboleti:

Elma Sinanovic
foto: Printscreen Instagram/elmasinanovic_official

- Prihvatam činjenicu da njega više nema, i da život ide dalje, ali koliko god da je čovek svestan svega i priprema se na to, ali kad se desi to bude i dalje najstrašniji trenutak u životu. On je bio zaista veliki žaštitnik mene i moje ćerke. Udala sam se za njega kada sam imala 19. godina, a sa njim sam bila u braku 26 godina. Više sam provela života sa njim nego što sam kod roditelja bila. Šta je tu je život ide dalje, neke tuge se nikad ne prebole i mislim da je smrt mog muža nešto što ja nikada neću preboleti i zaboraviti - rekla je Elma.

Pevačica je više puta isticala da je njen muž bio njena najveća podrška, kao i da joj je finansijski dosta pomogao, pa se pored njega nije brinula ni za šta.

Ona se sada vratila na estradu u velikom stilu,a nove pesme su već postale hitovi. Evo kako danas izgleda:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/elmasinanovic_official

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.