DRAMA U PORODICI ANE BEKUTE! Pevačica NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SINU: Primorana da ga UKLONI, nema više mesta za njega
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

šok

DRAMA U PORODICI ANE BEKUTE! Pevačica NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SINU: Primorana da ga UKLONI, nema više mesta za njega

- Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo.

Objavljeno:

Ana Bekuta u sukobu sa sinom - pišu domaći mediji, nakon što je pevačica odlučila da sina Igora Polića, na mestu svog menadžera, zameni unukom. Naime, Igor je u poslednje vreme imao nekoliko poslovnih ispada, kojima je pevačica bila veoma nezadovoljna, zbog čega je preduzela drastične mere.

Kako pišu mediji, sin Ane Bekute zakazivao joj je nastupe, dogovarao cene i obavljao propratne poslove, međutim, pevačica time nije bila zadovoljna, pa je na njegovo mesto zaposlila unuka Branka Polića.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Ana Bekuta u sukobu sa sinom, našla se usled poslovnih nesporazuma, koje nisu uspeli da reše, pa je odlučila da na njegovo mesto postavi unuka Branka, koji sa njom provodi dosta vremena i dobro je upućen u sve poslove.

- Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvek - kaže izvor blizak pevačici za "Kurir".

- Ana prolazi kroz težak perod otkad je Mrka umro, ali je nastavila sa pevanjem. Sve tezge, gostovanja i nastupe do nedavno joj je ugovarao Igor, ali je došlo do nesporazuma između njih. Koliko sam čuo nije ga otpustila na prvu, neko vreme je ona njega opominjala i upozoravala, ali očigledno bez nekog uspeha. Igor je napravio nekoliko propusta sa vlasnicima lokala u kojma je Ana trebalo da nastupa i ona to više nije mogla da trpi.

Ipak, nesporazum Ane Bekute i njenog sina Igora, kaže izvor, samo je poslovne prirode, a njih dvoje ostali su u dobrim odnosima.

- Mislim da novac nije bio presudan da oni prekinu saradnju, Igor nije takav čovek. Mislim da je bilo nekih propusta oko organizacije, a Ana je surovi profesionalac i tako je došlo do toga da sinu saopšti da više neće sarađivati. Oni su i dalje u dobrim odnosima, viđaju se kao i ranije, tu se ništa nije promenilo - zaključuje on.

Igor Polić
foto: Printscreen

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.