ZBOG NATAŠE BEKVALAC JE OSUĐEN, A OVO JE BIVŠA SUPRUGA LUKE LAKUZIĆA: Ostaćete bez teksta kada je vidite, NEVERICA!
Foto: Marina Lopičić

evo kako izgleda

ZBOG NATAŠE BEKVALAC JE OSUĐEN, A OVO JE BIVŠA SUPRUGA LUKE LAKUZIĆA: Ostaćete bez teksta kada je vidite, NEVERICA!

Podsećanja radi, Nataša je u aprilu 2018. prijavila Luku za fizičko nasilje.

Objavljeno:

Bivši muž Nataše Bekvalac Luka Lazukić iza sebe ima brak sa Aleksandrom Lazukić, s kojim ima ćerku Iru. Njih dvoje su se razveli pre tri godine, a svojevremeno je njegov blizak prijatelj progovorio o njihovom braku i tadašnjem odnosu.

- Luka je oduvek bio probirač. Ta koja se njemu dopadne mora da bude vrh vrhova u svemu: izgledom, stilom, manirima, da bude obrazovana i uspešna, prava dama. Takva je bila njegova bivša supruga Aleksandra - rekao je tada Lazukićev prijatelj.

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

- Manja, kako Aleksandru svi zovu, s Lukom ima petogodišnju ćerku Iru. Njih dve i dalje žive u Novom Sadu i, koliko znam, Luka redovno viđa malu. Ljudski su se rastali, a razvod je njena odluka - izjavio je tada izvor.

Inače, Nataša Bekvalac nedavno je progovorila o porodičnom nasilju koje je 2018. godine pretrpela od bivšeg supruga Luke Lazukića.

- To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se, jer sam dobila Katju. Pre neki dan sam pročitala kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli, i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser. Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča, jer sam i ja iz nečega što me je navjiše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato ne mogu da ne budem zahvalna - iskrena je pevačica.

Podsećanja radi, Nataša je u aprilu 2018. prijavila Luku za fizičko nasilje.

- Tako je, ne mogu da kažem da nije tako. Nisam odlučila da kažem medijima, jer nisam dužna da govorim bilo šta, pogotovu jer je to bilo u najosetljivijem periodu, nisam još uvek izašla iz babina. Bila sam sveže porođena, jako sam bila osetljiva. To je bio period kada me nije zanimalo šta će javnost reći, krenula sam da vodim svoju borbu, jako stresnu i jako tešku, ali za mene neophodnu jer je u pitanju bilo moje dete. Baš me je bilo briga šta pričaju ljudi, a pričali su baš ružne stvari - ističe Nataša.

Luka Lazukić
foto: Printscreen/Facebook

Bonus video:

02:59

NATAŠA BEKVALAC BEZ GAĆICA?! Pevačica u najizazovnijem izdanju, sevaju BUJNE GRUDI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.