PRVA JE U SRBIJI IMALA SILIKONE, BILA UDATA ZA NAJOPASNIJEG ČOVEKA: Danas svi U NEVERICI KAKO IZGLEDA MILICA GAJIĆ!
Foto: Prinscreen

šok promena

PRVA JE U SRBIJI IMALA SILIKONE, BILA UDATA ZA NAJOPASNIJEG ČOVEKA: Danas svi U NEVERICI KAKO IZGLEDA MILICA GAJIĆ!

Slobu je volela svim srcem, podarila mu je unuče i ostala je uz njega do samog kraja.

Objavljeno:

Milica Gajić, nekada Milošević, bila je prva i jedina supruga Marka Miloševića, sina nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

Devedesetih, u vreme procvata besparice, inflacije, crne ekonomije, kiča i šunda bila je jedna od nerado viđenih ličnosti u narodu. Narodu kojem je bilo dosta bede i bahaćenja predsedničke porodice.

Milica Milošević
foto: Printscreen

Dok je sin predsednika uživao u svojoj kući sa bazenom u koju se uselio '97, njegova supruga šetala je među prvima u Srbiji silikone.

Uradila je usta, ugradila silikone u grudi, operisala nos i jagodice i uvek nosila visoke potpetice i uske suknje.

Slobu je volela svim srcem, podarila mu je unuče i ostala je uz njega do samog kraja.

- To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi - izjavila je Milica jednom prilikom za svog pokojnog svekra koga je redovno posećivala u Hagu:

- Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka... Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu - rekla je nekadašnja snajka porodice Milošević svojevremeno za Alo.

Milica Gajić danas živi izolovano u Požarevcu, daleko od očiju javnosti. Marko je sa mama Mirom u Rusiji, priča se i da živi sa drugom ženom, a u Srbiju nema nameru da se vraća.

Sa Milicom se čuje s vremena na vreme isključivo zbog sina a, kako vidimo, bivša mu se mnogo promenila.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

03:32

Bolje da je ostao Milošević, nego što je došao posle Koštunica! Prokić i Panović o političkoj sceni OVO JE TREĆA NAJJAČA STRANKA!?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.