SLOBO NEDOSTAJEŠ PREVIŠE.. ZNAM DA BI BIO PONOSAN NA MENE, TVOJ DUH NE UMIRE: Jovana Jeremić emotivno o Miloševiću!
Jovana Jeremić, Foto: Espreso

rekla šta ima

SLOBO NEDOSTAJEŠ PREVIŠE.. ZNAM DA BI BIO PONOSAN NA MENE, TVOJ DUH NE UMIRE: Jovana Jeremić emotivno o Miloševiću!

- Vladaš, Slobo, kroz nas mnogo više i mnogo jače nego kad si i sam vedrio i oblačio - napisala je voditeljka

Objavljeno: 15:25h

Voditeljka Jovana Jeremić Milošević nikada nije krila da veoma poštuje lik i delo preminulog nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Na dan 15. godišnjice njegove smrti, Jovana je odlučila da mu posveti objavu na svom Instagram profilu.

Kako je voditeljka navela, Milošević je zauvek obeležio njen život.

- Slobo, nedostaješ. Sada još više. Meni, lično, previše. Obeležio si moje detinjstvo kod mame i tate. Obeležio si moj život zauvek. Znam da bi bio ponosan na mene. Uvek si me branio kad su hteli da me isteraju iz male sale "Dva brata" gde si sedeo. Ti i dalje živiš kroz nas - poručila je Jovana i nastavila:

- Vladaš, Slobo, kroz nas mnogo više i mnogo jače nego kad si i sam vedrio i oblačio. Tvoj duh ne umire, jer živi u nama. Uvek si ulagao u ljude. Kroz tvoju decu, koja te obožavaju, živećeš i vladaćeš zauvek. Decu, koja će menjati Srbiju u svojim profesijama. Nedostaješ mi - napisala je Jeremićeva.

Sloba Milošević
foto: Printscreen

Na današnji dan, pre 15 godina, u pritvornoj jedinici u Ševeningenu umro je nekadašnji predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević, čekajući kraj suđenja za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti na Kosovu i u Hrvatskoj i za genocid u Bosni i Hercegovini.

Političku karijeru počeo je kao lider socijalista i predsednik Srbije i SRJ, tokom koje smo imali hiperinflaciju, sankcije, ratove i raspad države, a završio je kao optuženik za ratne zločine koji je skončao život u pritvoru Haškog tribunala. Danas ga deo javnosti pamti po lošim odlukama i potezima, dok postoje i oni koji ga veličaju.

Rođen je 20. avgusta 1941. u Požarevcu, gde je završio gimnaziju a diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1964. godine. Maja 1989. izabran je za predsednika Predsedništva tadašnje SR Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.